Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím Vás po odmlce :-). Vrbař je fakt fešák :-). Rýhonosec, to je něco :-). Tesařík je nádherný. Kozlíček, to jsou rohy :-))))))). Kousavci mi připomínají očima Kudlanky. Barvy ploštice by se mi líbily na nějakém kusu oblečení. Skvrnuška vypadá zdravě :-))) a vidlochvosta vidím poprvé v životě. Jsem zvědavý, co je v klobouku a přeji co nejúspěšnější rok 2024.

1 0
možnosti

Děkuji za přečtení a komentář, i Vám v tomto roce vše nejlepší, včetně blogerských úspěchů.

V tomhle díle jsme si dali záležet, sám bych těžko vybíral jediného favorita. Hodně se mi líbí kousavec a zavíječ, vidlochvosti jsou samozřejmě šperk "an sich" a velmi si cením rýhonosce vzhledem ke vzácnosti takto krásně vybarveného kusu. Opravdu ho člověk musí natrefit co nejdříve po vykuklení.

1 0
možnosti
VF

Překulil se rok 2023 do nového. Přeji Vám a Vašemu synovi úspěšné a radostné lovy i v roce 2024.

1 0
možnosti

Děkuji za návštěvu a přání.

I Vám přeji v tomto roce vše dobré, ať se daří.

1 0
možnosti
Foto

Dnes se mi nejvíce líbil "zavíječ stepní".. Je takovým nenápadným uměleckým dílem, ale ještě víc jsem rád za oba Otakárky, ne snad proto, že historicky patří k mému jménu, ale protože jsou tu pod sebou oba dva a konečně pořádně vidím v čem se liší. U nás je otakárků v několika lokalitách poměrně dost, ale asi se tam vyskytují, jen ti ovocní.. Musím se zpětně někdy podívat do fotek, zda toho fenyklového mám také.. Jinak samo sebou, jako vždycky karma za půvaby přírody..

2 0
možnosti

Děkuji za přečtení a hezký komentář.

Zavíječ je takový distingovaný gentleman a otakárci potěší oko každého. Pokud někde evidujete spíše ovocného než fenyklového, je to zajímavá lokalita, ovocný je obecně vzácnější.

1 0
možnosti
Foto

krásny ďalší diel, ja by som si knihu od vás kúpila, ak uvažujete o vydaní

2 0
možnosti

Děkuji za přečtení a povzbudivý komentář.

Představa knihy je lákavá, ale ... I když, budoucí překvapení nejsou vyloučena:-)

1 0
možnosti