Zasvěcený pohled na TOLERANCI

Jsem opravdu zmatený, že mnoho mých přátel je proti stavbě další mešity v Torontu. Myslím, že by mělo být cílem každého Kanaďana být tolerantní bez ohledu na jeho náboženské přesvědčení.

Jiggs McDonald, moderátor Hall of Fame NHL v Ontariu, říká:

Proto by mešita měla být povolena, a to ve snaze prosazovat toleranci.
 

Rovněž navrhuji, abychom otevřeli dva noční kluby hned vedle mešity, čímž podpoříme toleranci zevnitř mešity. Jeden z klubů by byl gay klub a mohli bychom ho nazvat "Turban Cowboy " a druhý, topless bar, by se jmenoval "You Mecca Me Hot".
Hned vedle by mohlo být řeznictví, které se specializuje na vepřové maso, a vedle něj pak restaurace s otevřeným vepřovým grilem s názvem" Iraq of Ribs".
Naproti přes ulici by mohl být obchod se spodním prádlem s názvem "Victoria Keeps Nothing Secret se sexy figurínami ve výlohách, prezentujícími zboží, a na druhé straně obchod s lihovinami s názvem "Morehammered."
To vše by mohlo povzbudit muslimy, aby prokázali toleranci, kterou žádají po nás.
Ano, měli bychom podporovat toleranci a každý z nás v tom může sehrát svou roli tím, že toto předá dál. A pokud se právě nesmějete nebo neusmíváte ... Je to buď tím, že právě spíte, nebo je právě půlnoc v oáze a je čas uložit vašeho vemblonda.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dorota Máchalová | pátek 23.10.2015 3:46 | karma článku: 21,68 | přečteno: 469x
  • Další články autora

Dorota Máchalová

Globální továrna na drony

8.12.2016 v 11:43 | Karma: 11,07

Dorota Máchalová

Odpad Čech a Moravy!

26.7.2016 v 14:20 | Karma: 11,88