Odpad Čech a Moravy!

Věřte, že odpad má obrovskou cenu a strategický význam. Což takhle zavedení Národního odpadového hospodářství ČR? Souvisí to s nařízením EU o zákazu skladování odpadu od r. 2020 a může to mít blahý celospolečenský dopad...

Odpad se již nebude moci skladovat. Vše přijde vytřídit, a co nepůjde znovu použít, prožene se komínem. Ale - tříděný odpad je a bude žádaným artiklem na globálním trhu.

Národní odpadové hospodářství ČR zaměstná evidované nezaměstnané ve státních ručních třídičkách odpadu za pevnou minimální mzdu 12.000Kč? Vhodné místo za menší výdělek se najde i pro simulanty všeho druhu. (kantýna, administrativa, bezpečnost práce..atd)?

Hospodařením s tříděným odpadem se dobereme nemalých zisků a postupně docílíme celonárodního zrušení poplatku za svoz odpadu?

Zavedeme daň na každý kilogram nejrůznějších obalů, které dovozci zboží do ČR dovezou? Zvážit si to umíme. Tento krok povede ke snížení nadměrné produkce obalů - např. skleničky od jogurtu se znovu budou od Vás vykupovat zpět.

Povinná práce nezaměstnaných v Národním odpadovém hospodářství bude motivovat k hledání a vážení si zajímavějšího zaměstnání?

Skutečnost, že odpadové hospodářství je momentálně v rukou souromých firem Národ Sobě nezneklidňuje. Spíše nás zneklidňuje výše odměn úředníkům, výše sociálních dávek, zvyšování min.mzdy..atd. Motivace k tvůrčí práci nula. Soukromý sektor to všechno už neutáhne. To se zase bude znárodňovat? Tak začněte už dnes znárodněním odpadového hospodářství ČR.

Domyslí to někdo?

PS

 

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dorota Máchalová | úterý 26.7.2016 14:20 | karma článku: 11,88 | přečteno: 436x