Dívčí válka!

Milé ženy a dívky, do Evropy se valí statisíce vyznavačů radikálního Islámu, Vašich možných budoucích otrokářů, znásilňovačů a kamenovačů. Do našich zemí prostupuje „kultura“, kde nemůže být o rovnoprávnosti žen ani řeč.

Spousta Vašich kolegyň na Východě trpí pod nepředstavitelnou krutovládou Islamistů již dnes, ale my „západní“ muži Vám s tímto problémem moc nepomůžeme. Jsme zženštělí metrosexuálové, jsme politicky korektní gentlemani, jemní chlapi. Navíc mnozí z nás, když na to přijde, jistě ochotně konvertují k Islámu. Už z toho důvodu, aby si zachránili krk, ale také proto, že se jim představa menšího domácího harému bude docela zamlouvat. Vždyť mít možnost jednat s ženou jako s kusem dobytku - to se mnohým frustrovaným mužům bude líbit.

Marně hledím, kam se poděly světové feministky, emancipované ženy, členky ligy za rovnoprávnost žen a další. Jindy hlasité výkřiky a obviňování mužů za špatně pochopený „sexistický“ kompliment na pracovišti a dnes?  Nic?  Žádná reakce, žádný postoj ani kritické prohlášení k invazi kultury, jež pohrdá právy žen? Není na čase podpořit snahy o postavení přitroublého práva Šaría mimo náš civilizovaný zákon?

Domyslete to.

P.S.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dorota Máchalová | čtvrtek 22.10.2015 13:28 | karma článku: 36,78 | přečteno: 1296x
  • Další články autora

Dorota Máchalová

Globální továrna na drony

8.12.2016 v 11:43 | Karma: 11,07

Dorota Máchalová

Odpad Čech a Moravy!

26.7.2016 v 14:20 | Karma: 11,88