Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale nezapomínejte, že obranyschopnost naší armády byla významně zvýšena nákupem důstojnických mečíků, kus za ... (někde si to najděte, abych se neukecl). Jen nevím, který z ministrů to měl na triku.

Takové ministerstvo zdravotnictví nebo školství jsou na tom podobně.

KARMA!

1 0
možnosti
Foto

Kde jste vycucal, že Pandury,  jsou poruchové ? Nefunkčními padáky ? ;-D Kdyby jste nepodléhal internetovým blábolům, tak by jste lehce zjistil, že nezávazná odborná komise i ze zahraniční , konstaovala, že padáky byly v absolutním v pořádku a neshledala na nich sebemenší závadu. Pokud se na nich zabil parašutista, byla to jeho vina.RvRvRvRv

0 0
možnosti
VJ

Je nepochybně a výsostně důležité, aby se ve vedoucích funkcích moci takové mocnosti jako je naše republika, nevyskytovali odborníci, kteří by se, již vzhledem ke svým vědomostem, mohli transformovat do různých forem nezvladatelných válečných jestřábů. A tak se musíme zřejmě smířit s drobnějším zlem, což je tato šaškárna. No, a jestli se nemýlím, tak ta se táhne již od doby, kdy to vše začalo nevinnou úpravou uniforem hradní stráže na ty bizarní divadelní kostýmy, ve kterých příslušníci této instituce šaškují dodnes. Vždyť se na ně podívejte. Kdo je to tehdy do těch rázovitých krojů oblékl?

1 1
možnosti
Foto

Máme štěstí, že nás nechce napadnou Andora nebo Monako.

2 0
možnosti