Diskuse

Pečený lilek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lilek kdykoli a jakkoli a libovolné množství!:-)R^ Já ho nedávno dělala jako řízky v trojobalu, ňam!

0 0
možnosti
DK

D41d 48K64k

20. 10. 2015 14:19

Ahojky Péťo, vida, recepty a vaření je prostě jistota :-) :-) :-) ..já jen skromně připojím, že do různých lilkových směsí přidávám taktéž čerstvou bazalku a vždycky neopomenutelný česnek...krásný den všem bez ohledu na jejich (pravdo)lásky ;-DDaniela

0 0
možnosti
VV

Opravdu jednoduche, jen jeste vedet, co je to ta solcanka.

A hlavne dik za jine tema nez uprchlici ci norskem ukradene deti.

0 0
možnosti
RP

Konečně blog který potěšilR^ lilek jsem nedávno ocenila v musace v Řecku, byla  výborná a teď se jen chystám se ji pokusit udělat, aby nám chutnala jako tam.:-)

0 0
možnosti

P76e11t93r 96Ř30e16h48a

17. 10. 2015 19:02

A podělíte se recept? :-)

0 0
možnosti
JR

J60a45r39a 79R87a72n84k

17. 10. 2015 18:03

Lilek je po cely rok a tak ho mam dokonce i v zahrade, prodavaji se ruzne velikosti, i male kulicky tvrau tresni, ktere jsou z Jihovychodni Asie a pouzivaji se hlavne v indicke kuchyni, do curry.

Kdyz mam hosty delam dopredu dip Baba Ganous je zde recept od J. Olivera, ktery je jednoduchy, jinak ja ho rozkrojim po delce, vydlabu, smicham treba s fetou a ruznymi dalsimi, pokud nejite maso, tak i tofu je dobre a hlavne spoustu cesneku a zapeci se syrem. Je dobre nejdrive posolit a nechat vyplakat.

0 0
možnosti

P81e95t98r 16Ř86e20h18a

17. 10. 2015 19:06

Už se na to těším. A věřím, že to potěší i ženu. A víte co? Udělám to rodině jako překvapení :-)

0 0
možnosti
Foto

Petře, R^ lilek miluji a právě jste mě svým receptem inspiroval, díky;-)

1 0
možnosti

P16e79t49r 54Ř32e88h81a

17. 10. 2015 17:46

:-)To mě těší :-)

1 0
možnosti
DS

Prima, to musí být dobrota, Petře, až se mi sbíhají sliny. Miluju takové rychlovky. Já teď mám takhle pizzu stokrát jinak (kupuju hotové těsto). Lilek také dělám zapečený. Lilek rozpůlíte napodél, osolíte a položíte na talířek (měl by se tak zbavit hořkosti). Mezitím si nakrájím cibulku (lze i žampiony) a nastrouhám libovolně sýra (já míchám nivu a cihlu) a dám vařit vodu. Pak si dám na pařák půlky lilku, aby se odseparovala "střídka" od slupky, kterou potřebuji kompletní. Pak už je to fofr, protože na pánvičku dám na olivový olej cibuli, na to případně žampiony, přidám na drobno nakrájený vnitřek lilku, nechám vyredukovat, osolím, opepřím. Mezitím si připravím slupky lilku do zapékací misky/pekáčku a naplním směsí z pánvičky a hodně zasypu sýrem. Nechám zapéct. Podávám s bramborem nebo jen tak.

1 0
možnosti

P63e46t13r 55Ř46e21h30a

17. 10. 2015 17:16

Uff, to na vás ženách obdivuji, že dokážete z hlavy vychrlit tak složitý recept-návod-postup. Ale slibuji, že si to vytisknu a napíšu, jak jsem uspěl. Mějte se hezky :-)

PS Myslíte, že nebude někomu vadit, že používám sluníčko? ;-)

0 0
možnosti