Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Petře, už jsem toho napekla v životě dost, ale vždycky, když jsem se nejvíc snažila, dopadlo to pod psa. Vlastně ani ten by to nežral;-DA když jsem pekla narychlo a splácala vše možné i nemožné, chválili až do nebes. Takže nezdary házejte za hlavu, hůř už bylo a teď bude líp...musí! R^;-)

0 0
možnosti

P98e51t95r 83Ř39e66h18a

30. 9. 2015 17:54

Teď jsem si vzpomněl na opačnou... (nemůžu najít slovo). Známá zase při přípravě na návštěvu rodiny dostane teploty, ale pak se zázračně uzdraví, vše napeče a uvaří a všichni si pochvalují, jak to bylo dobré.

A jiná známá zase říká, že líp už bylo. :-)

1 0
možnosti
Foto

J86a72n58a 53M87a98j88o39v73á

28. 9. 2015 23:31

A to jsem, Petře, takhle pekla dort pro dceru a rozpačitě ho pozorovala, že je to (mně známé) těsto nějaké nízké. A padl mi zrak na misku v níž spořádaně čekala zapomenutá mouka.

inu...dort byl jako dech lehoučký :-).

Vám díky. A vařte, pečte a pište :-)R^

0 0
možnosti

P77e95t55r 11Ř89e98h76a

29. 9. 2015 19:53

To jsem rád, že nejsem sám :-)díky za podporu

0 0
možnosti
DS

Jé, Petře, to je super! Do toho se brzy dostanete, nebojte. Já vařím takové eintopfy. A stejně tak i peču, nejčastěji "hrníčkové" formy receptů. Mohu některé zaslat, kdybyste o to stál :-)R^

0 0
možnosti

P22e26t73r 11Ř49e72h87a

29. 9. 2015 19:56

To budu moc rád a překvapím ženu i kluky :-)

0 0
možnosti
VS

No co, tak jste to zazil! Nic se neděje. Moje teta dala jednou do perníku místo cukru sůl... Dostala pak parádní hysterický záchvat, takže kvalita perníku bylo to poslední, co kohokoli  z nás zajímalo. Všichni jsme prchali co nejdál, aby nás nezavalila láva z její sopky.

0 0
možnosti

P89e26t45r 47Ř15e80h81a

28. 9. 2015 16:33

Kamarád se zase nervnul, když kluk na jeho několikeré zavolání nepřišel k obědu a vyhodil ho do koše. Už nevím, jestli i s talířem :-)

0 0
možnosti