Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petr

27. 11. 2007 16:17
koukam že cenzor jede

příspěvky proti členům čssd  se nesmějí psát

0 0
možnosti

Husar

27. 11. 2007 15:06
Víte co? Běžte

do p... Co má vláda co se zdražováním v supermarketech, konzervativče? To má určovat ceny, aby se "chudý lid" měl lépe? Konzervativní vláda hlavně nežvaní do života lidem, kteří po ní nic nechtějí. Howgh.

0 0
možnosti

Petr 2

27. 11. 2007 16:09
Re: Víte co? Běžte

No nemate pravdu, ze od vlady nic nechcete. Jsou veci, ktere se zajistuji centralne (prerozdelovanim vybranych penez do statniho rozpoctu) a s tim nic neudelate. Infrastruktura, zakladani zdravotni pece ... se resi globalne. Jestlize by jste se chtel co se tyce vyuzivani techto veci osamostatnit od statu, tak to by jste se musel odstehovat nekam mimo civilizaci a tam si hospodarit. To jen tak na odlehceni :)! Takze vam do toho bohuzel kazda vlada bude zvanit, otazka je v jake mire.  

0 0
možnosti

Petr Rafaj

27. 11. 2007 14:59
Petrofovi

Autor si především nemyslí, že silný stát dělají silní politici. Tím bych začal a vy se nad ďabelkou zrůdností té věty - prosím - zamyslete. Co se leteckých dnů týká, předpokládal bych, že by k tomu premiér měl říci svoje a svým spolustraníkům by měl věc vysvětlit. Předpokládal jsem, že využije tohoto fóra mimo jiné k tomuto. Dvaadvacet tisíc láce není, ale ve srovnání s tržními čtyřiceti to láce je - drahota je pojem relativní, nikoliv absolutní. Vláda - Bohu díky - netvoří ceny potravin, naivní je Váš pokus mi nějakou takovou myšlenku podsouvat. Ale kabinet má jiné možnosti, jak se s různými věcmi utkávat, říká se tomu hospodářská politika.  Když například naše nynější vláda, celkem logicky, přitakává takové nepříliž tržní metodě, jako je zvýšení evropských dotací na export vepřového, což jsme jako ČR podpořili, lze uvažovat o zákonné úpravě, která posílí prvovýrobce a zpracovatele ve vztahu k řetězcům. Pěkný den 

0 0
možnosti

petrof

27. 11. 2007 15:30
Re: Petrofovi

máte pravdu, tu vládu a cenu potravin jsem si tam asi domyslel sám, když se mi zakalil zrak,

ale vy tam máte ještě větší perlu, které jsem si dříve nevšiml : " nediskutoval o brutálním zdražování ..."  ??!! To si opravdu myslíte, že premiér bude diskutovat o cenách ?? Třeba jako, co říkáš Pavle, že ta Madeta chce zdražit máslo, to je hrozný, co ??

A s tím nájmem P. Béma jste také lagrační, Vy když sežete např. dceři nájem za 8 tis. Kč, tak budete majiteli taky vnucovat  15, jenom proto  že je to tržní průměr ??!!

 

0 0
možnosti

petrof

27. 11. 2007 14:47
autore, neblbněte lidi

článek je neskutečně hloupý, nesmyslný a tendenční a jediným jeho výsledkem je, že socanská lůza a chátra souhlasně bučí a přikyvuje.

Některé pasáže jsou pak tak naivní, že to až zaráží. To si autor myslí, že premiér bude na sjezdu popisovat svůj výlet do Insbrucku. To si autor myslím, že 22 tis. Kč za bydlení p. Béma je láce ?? A to si opravdu autor myslí, že ceny potravin tvoří vláda ??

Už sem radši nepište !! Rv

 

0 0
možnosti

Petr 2

27. 11. 2007 14:55
Re: autore, neblbněte lidi

Parada, tak sem se o sobe dozvedel, ze jsem socanska luza a chatra, kdyz v nejakych bodech nalezam souhlas s autorem vuci panu "perfektnimu" Topolankovi. Ted jste mi otevrel oci :)))! Diky

0 0
možnosti

Petr Rafaj

27. 11. 2007 14:41
Několik poznámek k diskusi

Zdravím Glocka, mého milého a pravidelného čtenáře. O situaci v Chebu netuším naprosto nic, tak k tomu nemohu nic říci.Co se perel na sjezdu týká, já osobně se pokusím mluvit rozumně, snad se mi to podaří. Fakt je, že když někdy poslouchám nějaká vystoupení tu či onde, zavzpomínám na Martina Jahna a jeho odchod z politiky - hovořil o tom, jak ho překvapila míra iracionality v této oblasti lidské činnosti. Vážně je někdy těžké to psychicky zvládnout. Obvyklé výtky, že do toho nemám co mluvit, protože mám psát o vlastní straně neberu, důvody snad ani nebudu vysvětlovat. Přeji všem pěkný den a díky za zájem.

0 0
možnosti

Glock

27. 11. 2007 17:09
Re: Několik poznámek k diskusi

Taky zdravím. Jahna je škoda, podobně jako třeba Rusnoka. Čím to, že si ČSSD nedokáže udržet takové lidi?

0 0
možnosti

Alena

27. 11. 2007 14:33
Pravda

Podle mne jste napsal absolutní pravdu o Topolánkovi, jsem si také jistá, že podobný projev povede Paroubek a ostatní politické "veličiny", je strašné vědět, že máme politiky a vládnoucí strany jen proto , aby vládly jen pro sebe a vůle lidu byla pro ně jen na obtíž...

0 0
možnosti

Petr

27. 11. 2007 13:52
Demisi !

Všechny kroky nynější vlády si říkají o demisi. Lidi nebuďte ovce, nejsme pokusní králíci, sesaďme tyto diletanty !!!:-©

0 0
možnosti
G

G-lock

27. 11. 2007 14:16
Re: Demisi !

a pár lidí je tu i za užitečné voly :-P

0 0
možnosti

pavel

27. 11. 2007 13:44
Masáž od členů ČSSD čtenářům blogu

to už fakt přeháníte, ne? Koho to zajímá? Naprosto nic neříkající článek, jen tady zabírá místo.

0 0
možnosti

Petr 2

27. 11. 2007 13:58
Re: Masáž od členů ČSSD čtenářům blogu

Tak to nectete. To, ze se Vam nelibi neci clanky je pouze Vas subjektivni pohled. Me se zase nelibi jine clanky. Mame svobodu slova, tak se s tim smirte :)! 

0 0
možnosti

Petr 2

27. 11. 2007 13:29
Koukam,

tri prispevky od symptatizantu z ODS ve smyslu Topolanek je mensi zlo nez CSSD, takze je vlastne vse v poradku :)! Trochu kratkozrake! Ja s autorovym pohledem na Topolanka souhlasim. Je to egoisticky blb a me osobne vadi, ze tahle figurka reprezentuje nasi republiku! Doufam, ze to nebude moc dlouho!

0 0
možnosti

pefben

27. 11. 2007 12:58
Pokud jste hrdý na to, že jste sociální dema....

Nerozumím tomu, co Vám vadí. Ubožáctví, arogance a diktátorství soudruha (pardon, asi přítele?) Paroubka hloupé plky M.Topolánka určitě předčí. Takže vlastně.... na to jste asi hrdý!?! Pomoz nám pánbu....

0 0
možnosti