Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J96i41r76i 13D57v84o91r78a29k

7. 10. 2018 12:15

Vazeny pane. Vas prispevek nema s pojmem "demokracie" nic spolecneho, kdyz jiny nazor povazujete za vyslovene negramotny atd. Nikdo nema pravo odsuzovat druhe, vzdyt ani Havel, ktereho budete zrejme povazovat nejspis za modlu, to nedokazal. Nevnucujte vase nazory, podle kterych si myslite ze jste nejdokonalejsi, nebo si z vaseho jmena budete nejspis muset skrtnout pismenko "i". Dik. P.S. Nazor Zemana co se tyce Romu, mam i za svuj.

3 1
možnosti
MS

To je přesně přístup voličů Zemana. Bohatě jim stačí, když řekne nějaký peprný bonmot na adresu imigrantů, či Romů, a už mu zobou z ruky. Já například mám se Zemanem stejný (či podobný) názor na imigraci, Izrael, či Romy, ale přesto ho bytostně nesnáším pro jeho hulvátské, mstivé chování a proruské či pročínské postoje. :-/

3 1
možnosti
Foto

Miloš Zeman není kavárenský pokrytec a žádnou prazvláštní úctu k ženám verbálně neprojevuje. Zvláště k takovým, které ho obtěžují při volebním aktu. A je jedno jestli se na něj vrhla polonahá aktivistka jako posledně anebo dotěrná novinářka. Pravdou je, že měl odpovědět věcně a bez emocí. Automat na kafe anebo pan Drahoš by to jizdě zvládl lépe:-)

1 8
možnosti
PB

P91e87t81r 88B70u19r20i72a41n

7. 10. 2018 10:39

Já myslím, že jako prezident musí být na zástupy všetečných novinářů připraven. Patří to k jeho jobu.

4 0
možnosti
JK

V době aférky s novičokem, kdy Zeman snaživě nechal zjišťovat, jestli se u nás vyrábí novičok, když to tvrdí z Ruska, řekl do kamery, že jako přímo volený prezident se nemusí zodpovídat ani poslanecké sněmovně, ani senátu, on že se zodpovídá třem milionům svých voličů, mi jen potvrdil, že já, jakožto jeho nevolička, prezidenta nemám. A ulevilo se mi. Zeman není můj prezident, je to jejich prezident, tak ať si za něj zodpovídají sami.

10 1
možnosti
PB

P65e70t79r 32B83u10r26i42a16n

7. 10. 2018 10:42

Ano, kolikrát si doslova nevidí do huby. Např. když mluvil o voličích jako o blbcích a ti (ti jeho) ho ještě volili, protože si bůhví proč mysleli, že mluví o těch druhých.

2 0
možnosti
Foto

Prvně v životě to řeknu: dědek, co kolem sebe šíří odér zákysu, co má zůstat u těch méně vnímavých jako posvěcení jejich kopanců do těch..kteří nějaký ten kopanec za jejich nenaplněné sny zaslouží...v uvozovkách. Je tím posledním, kdo má vůbec co říkat Romům. Všichni známe jeho cesty s tunou poponášečů a lékařů do měst, aby tam pronesl své bonmoty a vysál městské rozpočty tak, že všichni dávkaři v okolí jsou proti tomu nic. Nikdo se nezasloužil o hrocení nebezpečných emoci jako on. V přenosech kamer můžou rodiče těžko vysvětlovat dětem...že ten hulvatoprimitiv je jinak vcelku sectely a inteligentní. To zkrátka v ten moment není kde argument brát. Karma.

10 3
možnosti
Foto

Nenávist Vám, paní Kielbergerová, nesvědčí. Proti nikomu - ani proti neoblíbenému prezidentovi ČR. Rv

2 7
možnosti
Foto

Karma. Velmi přesně a výstižně popsané.

5 1
možnosti
LB

Divím se novinářům, že se Zemana ještě na něco ptají...

Za blog karma!

8 2
možnosti
Foto

Novináři to mají v popisu práce ptát se. Ale divím se jim stejně jako Vy

6 0
možnosti
Foto

Vy podceňujete jednu věc, Zeman ne nechová tak proto, že by byl sám o sobě hulvát atd., ale z toho důvodu, že mu to přináší hlasy. Kdyby se choval tak, jak to po něm vyžadujete, tak by nikdy nebyl znovu zvolen.

Politika hrubne tak, jak hrubne veřejnost.

4 0
možnosti
PB

P33e78t90r 61B47u42r26i69a19n

6. 10. 2018 21:31

Toto nepodceňuji. Chování zemana plně koresponduje s chytrostí jeho případných voličů, to vím.

4 0
možnosti
Foto

R^ Výstižná pravda. Jsem kavárník a už mám těch Zemanovců docela dost. Ale teď jste mě ujistil, že je potřeba s nimi mít soucit a tudíž trpělivost. Tak ať si kvokají a kvokají ... .

3 0
možnosti
JK

J95a50n 53K75l48á12s67e48k

6. 10. 2018 20:52

Karma!

Popsal jste přesně, co vidí a vnímá každý, kdo je schopen si udělat objektivní úsudek o lidech a věcech kolem sebe, má sebeúctu a dostatečné sebevědomí, a proto nemá potřebu druhé bezdůvodně urážet. Zeman patří mezi morální spodinu společnosti a tato, získá-li dostatečnou moc, je přesvědčena, že všichni ostatní jsou povinni se jí klanět, a kdo tak nečiní, musí být veřejně pozurážen - nejlépe za potlesku a huronského smíchu podržtašek této morální spodiny.

Co se Pražské kavárny týče, tak jsou dnes označováni ti, které dřív bolševici nazývali jako zaprodance imperialismu a nepřátele socialistického zřízení.

5 0
možnosti
Foto

Nadávku "pražská kavárna" pravděpodobně vymyslel Julius Fučík, anebo byl první, kdo se s ní veřejně oháněl. Používal ji stejně zlomyslně a jedovatě, jako je dnes používána Zemanem a spol.

2 0
možnosti