Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Křupan bude vždy volit křupana, protože mu rozumí. Horší je, když se někdo vydává za křupana, aby získal jejich hlasy, a už mu to zůstane. :-) Samozřejmě karma, napsal jste to skvěle. R^

6 1
možnosti
NS

Jestli myslíte toho.....tak ten se za křupana nevydává. Jeho vekslácko-mafiánský slovník a pověst grázla hovoří za vše....Křupan navlečenej v kvádru za sto litrů.

4 1
možnosti
Foto

Zajímavé je, že ti, kteří autorovi nesedí, se proti jinak smýšlejícím nijak nevymezují, ani je neuráží a nenálepkují. Tohle je vlastní jen jejich oponentům.

2 0
možnosti
PB

Jistě, jako kolega Petřík hned pod vámi. Ten se tak nevymezil, že mi dal ťafku hned jednou větou. Čím to je, že někteří mají tendenci lhát úplně přirozeně?

5 1
možnosti
Foto

Tak, perex článku sedí na autora naprosto dokonale.

2 1
možnosti
PB

Jsou názory a diskutéři, kteří mají svou váhu. Mohou naštvat, podpořit, nebo rozpoutat diskuzi. A pak jsou ti druzí, kterým říkám šumění hospodského větráku.

A tak vás asi nepřekvapí, že vaše uplivnutí se mnou naprosto nepohlo.

5 1
možnosti
Foto

Napadl mě ještě jeden důvod, a to je iracionální myšlení. Směrem na západ začíná převládat myšlení racionální, čím víc na východ, tím víc převládá iracionální.

Iracionální myšlení může ovšem převládat i u člověka vzdělaného, zejména v oborech humanitních.

Karma! R^

5 2
možnosti
Foto

Na sever Vávro, na sever. A hele, už du zase na jih;-D

1 0
možnosti
NS

Karma. Co se týče Babiše - to je marketingový projekt Máry. Ten mu před léty řekl, že "typ" sprostý buran, podvodník a lhář, je pro národ bývalých práskačů, podrazáků, kolaborantů, milicionářů a líných simulantů, neodolatelný. Jak vidět, podle výše preferencí a volebního výsledku, Mára je vizionář.

Zeman dtto.

P.S. A že se Vám jich tu sešlo;-)

10 2
možnosti
Foto

R^podle mě je zde fanatiků víc než dost-karmaR^

3 1
možnosti
Foto

;-D O zaslepenosti lze mluvit. Je tatáž, jako u kom před sametem. Všichni ti slepí, jakož i autor, zapomínají na tzv. pasiv. rezistenci . A tak jí považují, ba až označují za fanatizmus, až osobní selhání;-) Nakonec i kom měli ideologii založenou na ANTI. Trvalo to dost dlouho, než jim to podrazilo nohy definitivně. Ovšem to potká i jejich následovníky. Nikoli v ideologii, ale v oné slepotě:-P Holt, kdo si plete politiku s moralizováním a politickou stranu s misijním sborem, ten úplně popírá pravý fundament politiky, tedy hájení a aktivní prosazování skupinových zájmů ve společnosti, ať sociálních, profesních, věkových či jiných. Takže ,,asi" tak;-)

0 0
možnosti
PB

Na pasivní rezistenci nezapomínám, ta ovšem s křečovitým až dětinsky trapným omlouváním kopanců politického favorita nemá nic společného. Můj článek je tedy o něčem jiném.

2 0
možnosti
JM

J69a13n95a 32M19a54l61a

5. 5. 2018 9:54

Máte pravdu,po těch všech tunelech a podrazech stále volit ODS nebo Kalouska v novém kabátě ,je skutečně fanatismus a okecat to politickým ukotvením majstrštyk v demagogii R^;-D;-D

2 4
možnosti
PB

Napsala jednou jedna blogerka článek, ve kterém se přímo a natvrdo ptala všech těch antikalouskovců co mu vlastně konkrétně vyčítají, co podle nich konkrétně provedl za podraz, tunel, nebo zlodějinu. A světe div, mimo blemcání a žvatlání o padácích (které vybral, objednal a kontrakt podepsal plukovník Fabián, odbor armádních nákupů) si v celé předlouhé diskuzi nikdo na nic jiného nevzpomněl. To ovšem nikterak nezabránilo přítomným nakydat na Kalouska hromadu osočení ze zlodějů a tunelářů. Tož tak asi beru i vaše vyjádření.

Předpokládám, že kdybyste vy měla vyjmenovat nejhorší zákony z pera ODS, nedala byste dohromady ani tři-čtyři.

7 0
možnosti
Foto

Karma! Ale že se hned poznali, co? ;-D;-D;-D

7 0
možnosti
ZH

Karma, ale... :-)

Selským rozumem zpravidla opovrhují prolhaní manipulátoři - protože právě selský rozum je schopen jejich nebezpečnost snadno odhalit. Příklad: kdo lže, ten i krade. Pokud slyším někoho soustavně lhát, nemusím už dále zjišťovat, zda také něco ukradl. Tato indikace je sice zkratkovitá, ale téměř vždy správná. Selským rozumem tedy dojdu k tomu, že takového člověka nesmím volit, ať slibuje třeba modré s nebe.

Selským rozumem také opovrhují ti, kteří sice utrpěli nějaké vzdělání, ale rozum nemají žádný. Z nich se rekrutují obhájci, kteří se do krve perou za to, že trestně stíhaný nebyl dosud odsouzený, tak je nevinný. I když vše ukazuje na to, že trestně stíhaný je systematický podvodník. Prostě odmítáním selského rozumu zakrývají vlastní tupost.

4 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1796x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik