Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Pan Řezník je zjevně v terminálním stádiu schizofrenie, protože poslední dobou diskutuje většinou sám se sebou.

5 1
možnosti
JK

Jestli se to její absurdní podání bude soudit, tak jsem zvědav, jakou pamětí bude disponovat případný soudce a odvolací orgány. Takový test paměti soudní moci v ČR. Zajímal by mě názor soudce, co zažil krvavou totalitu, bude si taky z té doby pamatovat tak akorát spartakiády? Nemůže být podjatý když má, jak na sviňu, úplně shodné výpadky paměti?

Soudci vědí, že tahle kauza smrdí, a po vzoru dotknete se toho a smrdíte taky, nebudou riskovat kariéru a hodí se marod. Nejsou zvědaví na národ, co se jim hrabe v paměti.

2 0
možnosti
ZJ

.... pane autore .... jak jinak .... KarmaR^!

Po přečtení článku a následující diskuze je jasné, že z toho hnoje ještě jen tak nevylezem. Lavina starých komunistů se marně snaží nám tím hnojem zacpat ústa, zvláště nám, co si tu dobu stále docela dobře pamatujeme! Píšete dobře. Jen tak dál. Je potřeba jim to svinstvo řádně a často připomínat!

8 0
možnosti
MR

Jo, jo, selektivní paměť je sviňa.

2 0
možnosti
PT

P92e55t96r 24T94o51m82e40k

29. 1. 2020 21:27

R^R^R^ Kdyby to byla soudná osoba, odkvačí z politiky a bude ráda, když se na ní zapomene. Ona ale není ani soudná ale ani slušná osoba. A kdybych mohl napsat, kdo ona je......

8 0
možnosti
Foto

Dagmar Lastovecká, stejný ročník jako Válková, skončila studium v r. 1971, tedy těžko lze hovořit, že "ve druhém ročníku, vtrhla do její Alma mater normalizace".

1 2
možnosti
Foto

To skončení studia u Lastovecké je asi omyl, protože Jan Hurdík V roce 1976 absolvoval Právnickou fakultu Masarykovy univerzity (tehdy University Jana Evangelisty Purkyně v Brně), kde o rok později získal i titul doktora práv. Hned po studiích nastoupil jako právní čekatel a roku 1978 se stal prokurátorem u Okresní prokuratury v Třebíči.

Tedy také hvězda a jaká z něj se stala právnická autorita.

0 1
možnosti
Foto

Lidové milice spolu s armádou agresivně potlačily demonstrace v ulicích. Použily slzné granáty, střelbu a brutální teror. Minimálně pět lidí bylo zabito na místě, desítky zraněných, stovky občanů bez příčiny surově zmláceno, tisíce zatčených. To vše v přímém rozporu s právním řádem a Ústavou. Bez možnosti obhajoby, vyšetřování či podání odvolání. Toho si budoucí obhájkyně lidských práv asi tak nějak nevšimla. Stejně jako si nevšimla pendrekového zákona, který byl vydán ve formě "opatření předsedy Federálního shromáždění ČSSR", tedy prozatimní totalitní nařízení

Zdroj: https://petrpetrburian.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=743737

Pendrekový zákon, podle něhož lidové milice zasahovaly, byl součástí právního řádu ČSSR

1 5
možnosti
PB

Nebyl. lžete. Ten byl schválen až následně poté, máte to v článku.

Zde odkaz na tu komunistickou brutalitu:

historik Milan Bárta z Ústavu pro studium totalitních režimů: „Opravdu to místy vypadalo jako téměř občanská válka, demonstranti si s sebou proti slznému plynu brali namočené kapesníky či pláštěnky. Slzné granáty, které byly proti nim házeny, se snažili brát a házet zpátky, vytrhávali dlažební kostky, házeli kameny a dřevo. Situace byla opravdu vážná.“

https://www.irozhlas.cz/veda-technologie/historie/demonstrace-21-srpen-1969-vaclavske-namesti-vyroci-okupace_1908210850_jgr

2 0
možnosti
Foto

Akční výbory jsou záležitosti února 1948, V r. 1950 už jejich vliv zeslábl.

0 2
možnosti
PB

Ne, opět lžete. Baví vás to pořád?

2 0
možnosti
Foto

I98v72a84n 93M41a47r49e38k

29. 1. 2020 18:47

Dočetl jsem po ". . . sápala se" . . . . Slovník jako z padesátých let, jenže tehdy to byly pro změnu imperialistické pazoury.Rv

Vždy mě pobaví soutěž "mohli se setkat" ? Stejně tak je to s Urválkem i se vzpomínanou dámou. Kolik je od sebe dělilo let? Kolik "rozumů" za těch pár let od něj mohla pochytit? Nijak tuto dámu neomlouvám, možná totiž ani není za co. Zdejší horliví komunistobijci ale mají nepochybně nějaké usvědčující důkazy?

Pomíchal jste pane bloger hned v prvopočátku vše možné, Urválka, M.Zemana, A Babiše. Ještě jste opomenul "oblíbené a populární" Čapí hnízdo,EET aj. a spokojenosti by bylo mezi příznivci učiněno zadost.

Zaujal mě i název "normalizační komunisti" . . . . A kolik je jich, bývalých mezi vámi, nyní proměněných ve fanatické bojovníky proti komárům a tehdejšímu režimu?

Pamatuji si velmi dobře tehdejší dobu a co někteří tehdy ve "svatém přesvědčení" dokázali, začínám nabývat dojmu, že v mnohém si s nimi nezadáte. Rv

3 5
možnosti
PB

Je mi jedno kam lžete že jste dočetl, ale jsem rád, že jste to dočetl až do konce. Pokud vy nás pokládáte za horlivé komunistobijce, potom jsem sám hrdý jeden z nich a na vás je jasně znát proč a že to dělám dobře.

A pokud se ptáte kolik je jich normalizačních mezi námi, tak minimum a vy sám se k nám nedostanete i kdybyste prosil a rudu knížečkou o futra mlátil.

2 0
možnosti

P12e72t42r 57Č82e40j38k40a

29. 1. 2020 18:43

"aktivní konstruktérka totalitní rudé zvůle" - na čem tohle osočení zakládáte? Ona nebyla legislativec, navíc ten zákon, který v tom článku z roku 79 analyzovala, byl z roku 1973, to za sebou neměla ani vystudovaná práva, když je ročník 51.....

"Ovšem jak předeslala už dříve, bude se mstít. "- pokud se obraně proti nepravdivému a naprosto nepodloženému osočení, říká msta - pak možná ano....

"zlovůli komunistického aparátu musela dobře vědět, když se na něm sama podílela." - opět - na čem se podílela???? Ona nebyla prokurátor, ona nebyla legislativec..... takže prosím popište, jakým způsobem se podílela na zlovůli komunistického aparátu - jakými činy..... napsáním analytického článku? To sám musíte uznat, že je absurdní a směšné.

6 4
možnosti
PB

1) ona připravila podklady k tomu zákonu tak, aby byl v této podobě schválen. Ani inženýr, natož zákonodárec, si necucá své rozhodnutí a razítko z prstu. Oba vychází z tabulek, předloh a návrhů, které vytvořil někdo jiný. Někdo, kdo určuje co, kolik a čeho kam dát.

2) ona predikovala rovnou, že podá žalobu. Jen ještě neví na koho a za co. Prý to prozkoumá. Tohle je vendeta v přímém přenosu.

3) na čem se podílela, a že vědomě, o tom je můj článek. Pokud budeme každého okresního tajemníka brát, jakože nemusel vědět, nemusel znát a nevěděl, potom uděláme pitomce leda tak ze svého selského rozumu, kterého se dnes už beztak mnohým moc nedostává.

4 1
možnosti