Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

...volba je sice tajná, ale já se k ní klidně veřejně přihlásím. Čtu Vás už déle, dokážete zaujmout skoro každým článkem a proto jsem Vás svým hlasem právě nominoval na Blogera roku!

0 0
možnosti
PB

P77e91t86r 54B95u60r93i13a70n

25. 3. 2019 19:32

8-o Tak to teda zírám a jsem s úklonou. Už jen to, že pro někoho jím jsem mi dává pocit, že jím opravdu jsem. Dík ;-)

0 0
možnosti
ZH

Hurá, přiznáváte svou fascinaci kolektivní vinou. Vyberete si identitu jednoho vzorově škodlivého migranta a jsou takoví prostě všichni. Na vyděšené migranty či skutečné uprchlíky můžeme zapomenout. Tedy va ano, slušný a soudný člověk ne. Ovšem za přiznání klatentnímu neonacismu vás chválím. Je potřeba se přestat skrývat a nekompromisně zvítězit nan námi "pomatenými". ;-D

1 4
možnosti
ZH

Vyděšení migranti a skuteční uprchlíci se zde setkávají s těmi, před kterými prchají. Právě v důsledku zhovadilé přijímačské politiky.

Poznámka pod čarou:

Vy nejste ani slušný ani soudný, za kterého se zjevně považujete.

Proto, že opět bezdůvodně někoho označujete za neonacistu.

10 1
možnosti
Foto

Placate nesmyslnosti,pro nekontrolovanou migraci nikdo nebyl,poslední roky se jí snaží všichni zastavit,či aspoň velmi omezit...

2 13
možnosti
JK

Není nad to, když je jedna pravda.

1 0
možnosti
Foto

Nabízíme uprchlíka s ,,bonusem". Co kus, k tomu po cca 6000 ,,ojro“ ,,prémie". Dohoda jistá. No neberte to za ty peníze. A to Vám dáváme slevu. Ani jí nechceme zadarmo.. Vaše láskyplnná EU.

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=476830;-)

Jinak, ,,prvopočátkem" byla ,,kampań" o ,,vymírání" Evropy, tedy jejích obyvatel. Na to by ovšem měla stačit pamět, ač jak komu;-)

10 0
možnosti
ML

M77a77r11t40i69n 78L68a35c44o

24. 3. 2019 19:32

A k tomu kampaň o inžinieroch...Podporovači moslimalizácie Európy sa v súčasnosti delia na tri skupiny: Prví (napr. p.Polický) sa odmlčali a robia mŕtveho chrobáka, druhí (napr. p. Vaněk) neustále bojujú prehratý boj - tých je už minimum a tretí (napr. p. Bárta) zúrivo tvrdia, že nikdy nelegálnu imigráciu nepodporovali. ;-)

9 0
možnosti
Foto

R^ Jako břitva a přesně. Vy to prostě umíte na první dobrou.

8 0
možnosti
PB

..... no vona sa jim ta image "zvládání" začala hroutit už v Kolíně na nádraží, potem vánoční kamion v Berlíně, pár mačetářů na zastávkách, ve vlacích, v metru,- k temu pár zardoušenejch aktivistek v záchytech (pouliční kriminalitu radši nekomentuju),- .... a nyčko temu navrch vysmahne nějakej soudce, kerej dodneška nepochopil, že tohlecto všechno je to společenskej PŘÍNOS !,- ... po třech letech(?), neuvěřitelný?!?

17 0
možnosti
VV

A ted si predstavte jak by to vypadalo s tim mnozstvim imigrantu v CR. Domnivam se ze v absolutnim poctu CR vubec za tim Nemeckem nezaostava.

0 13
možnosti
Foto

Jen ještě poznámka k přelidnění.Soudce má pochopitelně pravdu,co do rozlohy je jistě Afrika velká,ale musíte vzít do úvahy Saharu a další místa bez vody nevhodná pro život...

1 0
možnosti
PB

P61e61t63r 80B93u49r79i96a48n

24. 3. 2019 16:49

Silně pochybuji, že by to ten soudce takto přepočítával, protože i tak nemá pravdu. Prostě plácl první, co ho napadlo.

2 0
možnosti
OP

Asi je to zatím tak, že pravdu tam smíte říci, ale musíte též přijmout, že vás smažou. Ale časy se přece jen mění, bude líp :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik