Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Jo vím že dostanu za uši ale přečtěte si rozhovory s Bartoncikem a Kalouskem v konkurenčním tisku - zábavné čtení.... :-))))

0 0
možnosti
PB

P81e14t38r 77B57u21r34i65a52n

27. 1. 2019 15:35

Tak přečíst si je můžu, ovšem nevím, zda to nějak omluví prezidentovo jednání.

1 0
možnosti
LH

Jo ten Baxa mě taky zarazil..... Jenom nechápu proč o tom až doteď mlčel...... To přeci mohl nahlásit už dávno nebylo to dokonce ještě před 2 prezidentskou volbou? Na co čekal? :-))))

0 0
možnosti
MS

Třeba už se ucho utrhlo. Je to tak těžké pochopit? Nebo to možná nechtěl řešit ještě jako předseda Nejvyššího správního soudu. To je makačka na bednu, co?:-P

0 0
možnosti
Foto

Ten souhrn nepřátel Hradu takto pohromadě pěkně dotváří celý obraz. Karma.

4 0
možnosti
MB

Nemám Zemana rád, snažím se to často vyargumentovat. Určitě si i já, kladu otázky - Odkud pramení jeho obdiv ? Laicky docházím k závěru :

a) On,jako bytost svěřepá, bez zásadních pravomocí skutečně docílil mnoho. V podstatě ovládá stát, svého druhu i dobrý šéf - Bije se za své zaměstnance - přestože nebudí důvěru a dokonce na to mají razítko NBÚ. Pak jakýsi Byzantský Jánošík, který stále zápasí ! = I k obdivu, souhlas ...

b) Nicméně zůstává to nepodstatné! A jak pečuje o zájmy ČR a prakticky posvátného Hradního stolce? Jaké Normy nastavuje s kulturou zvyku? Toto je oblast, na kterou neustále poukazuji - příkladů lze uvést Horu! Např. ten Mynář je potvrzenou osobou - Nedůvěryhodnou. Miloš říká, že mu slouží dobře - Tedy Důvěryhodný je. No dobře, ale to zde již bylo - Stranicko - nyní Hradní nomenklatura. Tak kdo tu zase komu slouží - Hrad ČR - Nebo Mynář Milošovi? O to srandovnější, že si to platíme z Daní:-)

5 0
možnosti
JV

Proč tolik slov, když stačila dvě: nesnáším Zemana.

2 2
možnosti
MS

Obvyklý argument adorantů Zemana. Nechápu, proč ho pořád používáte. On snad někdo z kritiků Zemana skrývá, že ho nesnáší? 8-o

1 0
možnosti
AM

Zdá se mi, že psaní blogů na téma Zeman nemá žádný smysl, protože je nepíší nestranní lidé. Když ho napíše antizemanovec, tak všichni antizemanovci, co zde diskutují, hýkají blahem, jak je to perfektně napsáno a karmují jako zde p. Jandová a p. Trizuljak, s čímž zastánci prezidenta nesouhlasí. A naopak když někdo z tábora zemanovců napíše něco pozitivního o Zemanovi, tak je ostaními chválen a antizemanovci se mohou ukvičet.

Málo kdo je schopen diskutovat bez předsudků a přiznat správný názor druhé straně.

6 3
možnosti
MS

O čem to píšete? Jako že to, čeho jsme u Zemana svědky mnohdy v přímém televizním přenosu, jsou naše PŘEDSUDKY? Nenechte se vysmát.:-/Rv

0 0
možnosti
MP

Obávám se, že s tím my hoši dole nic moc nenaděláme.Karty jsou rozdány na pár dalších kol-tedy let.

2 0
možnosti
PL

Miloš je troll. Lepší to už s ním nebude. Příštím prezidentem bude Vinnetou nebo Babička Boženy Němcové. Musíte věřit Petře.

1 0
možnosti