Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu. Ale ono je to hodně zjednodušující. Tamní svět je absolutně jiný - civilizačně. A my ho posuzujeme očima Evropana. Zajel jsem si jednou na stránky nějaké neziskovky stran lidských práv. A podle počtu zmiňovaného porušování lidských práv vede Evropa. Ono to vysvětlení má. V Evropě jsou lidská práva jaksi plně zahrnuta do práva a to právo to respektuje. A řešte migraci, když ty neziskovky mají pravdu stran třeba oné poslední události, kdy zoufalí uprchlíci zbavili lodi kapitána, když je chtěl vrátit do Lybie. Ostatně myslím, že to byl italský člen vlády či dokonce šéf vlády byl obžalován za odmítnutí přijímat lodi s migranty a zachránilo ho jen to, že nebyl vydán parlamentem. Oni ti EU politici to s tou hromadnou migrací nemají zas až tak jednoduché, jak si mnozí myslí.

0 1
možnosti
PB

P74e62t33r 89B88u48r87i77a12n

30. 3. 2019 17:29

Pokud je tamní svět civilizačně úplně jiný, proč dohlížejí tyto země na dodržování lidských práv u nás? Chápete tu nelogiku? Ať to uchopíte z kteréhokoliv konce, vždycky to bude absurdní.

7 0
možnosti
MK

Petře, to nevíte, že lidskoprávní neziskovky, feministky a liberálně pokroková elita nebojuje za práva lidí tam, kde je to potřeba, ale tam, kde jim nic nehrozí?

Prostě pokrytecký přístup. Například v Británii LGTB aktivisté kritizovali křesťanské a židovské školy, když odmítly vyučovat LGTB propagandu. Když to odmítla islámská škola, tak mlčeli, protože kritika jako v případě výše zmíněných škol by znamenala islamofobii.

Ostatně nemusíte chodit daleko, i zde na blogu je pěkných pár pokrytců. Když vraždí muslimové tak mlčí a hrají si na pštrosy, když se stalo to, co se stalo na Novém Zélandě, tak mají najednou obavy o demokracii, lidská práva apod. Někteří se hlásí ke katolické církvi, ale když dojde na lámání chleba, tak klidně budou podporovat lidi, kteří jsou pro potraty, pro homosexuální svazky a proti církvi. Vím co je to za lidi. Jsou to lidé, kteří v každém režimu si najdou své místo v závětří a když bude třeba, tak svůj plášť hodí po větru.

13 0
možnosti
PB

P55e64t35r 46B41u31r22i97a24n

30. 3. 2019 16:14

Přesně tak. Dík

1 0
možnosti
SM

"Svet ľudských opakov" - to je fantasticky výstižné. Karma.

5 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1796x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik