Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trochu s křížkem po funuse přicházím s vysvětlením této "lži".

"-Zeman ve Zlíně pravil, že pouze v Praze a ve Zlínském kraji jej lidé nevolili...lež, plné zuby ho měli lidé i v dalších šesti krajských městech.

Zdroj: https://petrpetrburian.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=661428";

Zeman totiž mluvil o krajích (hl.m.Praha je kraj) a nikoli o krajských městech.

Takže, pokud bychom ty "lži" podrobili důkladné analýze, tak zjistíme, že jde buď o nepřesnosti, chyby nebo nedorozumění.

A také by mě zajímalo, ve kterém pořadu hovořil prezident Zeman o Peroutkovi (odkaz by pomohl), protože, já si myslím, že jde o jeho projev, snad v Osvětimi, a nikoli nějaký televizní pořad.

2 0
možnosti
PB

Ta věta je opravdu špatně vyřčená a popravdě jsem jí komplet obšlehnul z přiloženého zdroje, aniž bych ji kriticky rozpitval. Omluva.

Zde přikládám celou Zemanovu lež tak, jak správně měla být prezentovaná. A mimochodem děkuji vám, že se těmi odrážkami podrobně brodíte. Alespoň si ty Zemanovy lži, jakožto jehož volič, lépe vtlučete do hlavy ;-) P.S.. To o tom Peroutkovi najdete v přiloženém zdroji na začátku blogu a tam zase odkaz dál.

https://www.novinky.cz/domaci/416744-nevolili-me-jen-v-praze-a-tady-rekl-zeman-ve-zline-ale-spletl-se.html

1 0
možnosti
Foto

pro pravdu se nezlobte, televize to tutlala, celá politická reprezentace také, jen Miloš Zeman nám nalil čistého vína. No vida, jde to, a to se cení R^

0 2
možnosti
PB

Ale já se pro pravdu nezlobím, synku. A mimochodem, to že je Zeman permanentní a soudem uznaný lhář, netutlá opravdu nikdo.

2 0
možnosti
Foto

Z hlediska úspornosti by bylo jednodušší, pokud byste napsal, kdy výjimečně nelhal. Ale tak krátký blog asi nemá cenu.

R^

8 0
možnosti
PB

Pokud bych psal blogy o tom, kdy Zeman nelže, nenapsal bych toho moc a navíc pár nezajímavých řádků. ;-D

1 0
možnosti
Foto

je to náš prezident náš reprezentant náš obrázek a svět nás podle něho posuzuje-myslím že máme být právem na co pyšní;-D;-D;-D

1 0
možnosti
SS

Vy jako lharka - urcite.

0 1
možnosti
JP

Protože lež je záměrné klamání a ne omyl nebo změna vyšší mocí (term.techn.), jste horší lhář Vy pane Buriane, když veřejně ostuzujete pana prezidenta tímto slovem. Povahu našeho prezidenta také někdy těžko snáším, ale média včetně Vás zde v blogu nepřestávají srážet hlavu našeho státu, což děláte každý s použitím nejméně 10x víc lživě než zmiňovaný provinilec. Proč to děláte? Nejlépe své politické nepřátelství vyjádřila naše televize po inauguraci, nezávisle tam hovořili ti, kteří byli jmenováním několika nešvarů naší společnosti nejvíce dotčeni. Já s panem prezidentem asi nikdy nebudu obdivovat představení najatých žen, které údajně svou sprostotou bojují proti totalitě.

2 10
možnosti
PB

Škoda, že jste mi v tom proletářském kvasu zapomněl říct, v čem vlastně lžu. V čem lže Zeman jsem vám předložil na stříbrném podnose v téměř třiceti odrážkách. Chcete-li o kterékoliv z nich polemizovat, máte možnost.

Ovšem zase jste do toho soukupovsky zamotal ČT1, což se v současnosti mezi obhájci prezidenta cení. Nikdo sice neví proč, jak a co, ale říkali to na Barrandově, tak to musí být pravda.

12 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

7 0
možnosti
JK

Nas pan prezident Zeman je ve svetovem meritku jenom zalostny lhar-amater. Prezidentu Trumpovi uz bylo zapocitano 3001 lzi k dnesnimu dni. Jenom za 15 mesicu - to je jiny borec!

2 1
možnosti
PB

Můžete o tom také napsat blog. Bude to jistě zajímavé. Nic méně existence masových vrahů nikterak nesnižuje vinu prostých vrahů odjinud.

4 0
možnosti
PK

Běžná vlastnost každého politika...

4 0
možnosti
JL

Pri normalni konverzaci se to snese. Horsi je to po prisahou. To smrdi odvolanim.

0 0
možnosti
MB

Miloš Zeman je notorický delikvent, recidivista a známá firma. Takto hovoří české soudy, které jej 7x odsoudily, s nařízením i peněžité náhrady. Vždy se mne J. Hermánek zeptá, tedy odpovídám předem - Já skutečně nevím, zda existoval prezident, který své lži produkoval jako továrna a navíc si lze vše dohledat na www. Jinak Miloš je v kolektivu oblíben - produkuje dále neúnavně ! :-) viz https://www.lidovky.cz/milos-zeman-se-jiz-v-minulosti-musel-za-sve-vyroky-omluvit-pov-/zpravy-domov.aspx?c=A161111_124958_ln_domov_ELE

5 0
možnosti
Foto

Tak já vím jen o tom Brezinovi a to měl Zeman od šéfa ČEZ. Tak, kterých je těch zbývajících 6, ať se, Mirku, pokocháme, jaké to jsou banality.

1 2
možnosti
Foto

Já, ještě než se odeberu do Modřanského The Crazy Horse Saloon, abych se osvěžil několika pěnivými, řeknu toto.

Články podobného typu neuspokojí prakticky nikoho, kromě autora. Ten má dobrý pocit, že si dal tu práci a všechno to Zemanovi "spočítal". Ale:

- Těm, kteří Zemana nenávidí to nic neřekne, protože tyto báchorky stejně již dávno znají a na mnohých z nich už dokonce roste mech.

- A těm, kteří prezidentu Zemanovi fandí, to také nic neřekne, protože na to prostě kašlou.

Takže snad, jediný význam by takovýto článek mohl mít jako 356. kázání na sletu protizemanovských aktivistů k pofoukání bolístky z prohrané prezidentské volby (5,5%), což může mít významný terapeutický účinek.

4 3
možnosti
VH

Občas je třeba udělat přehled stavu. Nejen u Zemanovských lží.

6 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik