Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Děkuji všem, kteří reagovali a zároveň se omlouvám, že jsem nereagoval já. Byl jsem 2 dny mimo. Jinak souhlasím s tím, že se mnou souhlasíte. ;-D

0 0
možnosti
AR

R^ Napsal jste to skvěle, místy jsem se i rozesmál;-D

6 0
možnosti
JJ

Jen pro zajímavost, včera jsem si přečetl na německém Focusu rozhovor s Kevinem Kühnertem (ročník 1989), což je mladý šéf JUSOSu, což je frakce mladých straníků, členů německé SPD.

On se netají tím, že je přesvědčený komunista, jediná cesta do budoucna je komunismus. Musí podle něho dojít ke kolektivizaci velkých firem jako je BMW (nepoužívá pojem zestátnění, ale kolektivizace) , neexistuje ospravedlnění pro to, aby někdo měl více než jeden byt, atd.

Je to, jako byste četl rozhovor s Jakešem.

Zarážející je, jak je k těmto lidem celá západní mediální scéna smířlivá. Toto je prostě jen jeden legitimní názor na možné uspořádání společnosti. I ta kritika je relativizována ve stylu, „jeho názory se setkaly s kritikou, dokonce i ve vlastní straně“. Žádný extremista. To jsou přeci ti pravicoví populisté.

Jakeš je člověk minulosti, tohle je bohužel možná budoucnost napříč Evropou. Z toho mě jímá trochu hrůza.

17 0
možnosti
Foto

Njn, zkušenosti bývají často nepřenositelné. Pokud po komunistických praktokách baží, ať si je laskavě užijí soukromě a netahají do toho ostatní. To bych fakt snad radši chtěla z EU vystoupit.

2 0
možnosti
Foto

POslední věta mě dostala;-D

1 0
možnosti
MB

Bráno ze zvídavosti - Lidského pohledu, se soudruhem Miloušem Jakešem bych šel na pivo! Jednak by mne zajímalo, jak vypadá živý, profesní Komunista. Co říká, jak smýšlí? Opravdu by mne zajímalo, čemu napomohlo v r. 1950 znárodnění mého dědka s textilem! Jak to napomohlo dělnické třídě - či rolníkům, nebo pracující inteligenci ... ?

Sranda byla, že byl zcizen trezor i dřevěné vyřezávané schody. Ty kupodivu byly nalezeny na chajdě dobového papaláše, (opravdu). Dědek nepochopitelně zničen - Otec s problémy, protože se zastával logicky rodiče svého. Já zruba 20 let komplexně opravoval budovu provozovny. Už je to tedy opět v seriozním stavu - Možno tedy zase předat do Všelidového vlastnictví! "Poslední bitva vzplála, dejme se na pochod". Slova zajímavá! Sice nechápu jaká bitva, Komunisté asi pochodují do propadliště dějin. Pak uznávám, Ślágr - hit je to docela dobrý ! :-)

15 0
možnosti
KT

Já se obávám, že nepochodují, lidská závist je bezbřehá a ti neschopní něco vybudovat sami si stále brousí zuby a volají proč má mít jeden více než druhý. Když jde ale o úsilí, vzdělání a píli, tam se o to najednou nikdo nedere.

7 0
možnosti
Foto

Oni někteří "francouzští levičáci" zvláště ti maskovaní, asi ani neumí pořádně francouzsky a kvůli konspiraci si zvolili jakýsi pro ně vhodný cizí jazyk. Tipoval bych ruštinu ;-D

Ostrý a přesný popis, karma za blog.

Není to tak dávno, co se v Praze konala sešlost tuším Mezinárodního měnového fondu (jestli se nepletu) A ejhle, v Itálii kdosi zafinancoval celý vlak pro členy údajného "levicového hnutí Ya Basta!" Ti si vyjeli na výlet do Prahy, házeli dlažební kostky a rozbíjeli výlohy. Takový překrásný export-import rozvratu a ničení. Komunistická internacionála vstala z hrobu, či co.

8 0
možnosti
VH

Myslím, že tipujete špatně. Některé typy prostě musí válčit. A když už je hen ten mír, tak alespoň řádit na stadionech nebo v ulicích. Testosteron musí mít své oběti. Na národnosti až tolik nezáleží (a na kulturním nátěru u těchto lidí jen minimálně).

1 0
možnosti
LH

stařecké propité chrapláky. - "to co jsme teď my budete i vy, to jste teď vy byli jsme i my". Pamatujte na to.....

2 2
možnosti
VH

Vy jste to pochopil jako urážku nás, kmetů? Autor to však napsal z jiného důvodu.

9 0
možnosti
ZD

Tentokrát pobavilo - dík. Tentokrát !!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik