Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

"- zrušení obchodníků s chudobou (tedy šlus poslední možnosti bydlení pro těžko ubytovatelné)"

....... to mě zaujalo!,- nemám nic proti 1KK pod mostem, pokud si nájemce, nikoliv svůj, ale státní kvartýr sám totál zdevastuje a zplundruje !,- voni to chcou sice v rámci angažmá ve vládě zrušit, však tři járy nazad pro ten samej problém vymysleli pojem "sociální bydlení" !,- a opět to jde na úkor státu, tzn. na úkor daňovejch poplatníků !,- ........ tak ešivá voni sou ti socani normální;-D;-D?!?

1 0
možnosti
PB

Jo jo, v Ústí se nějaká podnikatelka naštvala a skončila s ubytovnou. Sama radnice a romské spolky jí volaly, jestli si to nechce rozmyslet. Škemraly! Prý lidi nebudou mít kde bydlet.

0 0
možnosti
PK

Tak píšete úderně, řekl bych jako "rudoprávník" Kojzar, ale v zrcadlové rovině. Socdem není má "politická" láska. Ale třeba když jsem německým přátelům vysvětloval, že životní minimum je u nás cca 120 Eur měsíčně, tak si mysleli, že jsem "pomýlený". Stejně tak, že u nás je na 10 milionů lidiček přes milion živností.

1 2
možnosti
PB

Tak pokud jste jim do hlavy cpal takové demagogie, tak to se nedivím. Úmyslně nepíšu lži, protože lživé to úplně není, ale účelově zavádějící. Takže měli pravdu, jste pomýlený.

2 0
možnosti
Foto

ČSSD už se odrazila ode dna... Vy jste to neslyšel? ;-DKarma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik