Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já Vánoce chápu, jako dobu hojnosti. Shromažďuji tedy materiální hromady všeho ! Čím více shromáždím - do lednice a do sebe natlačím, pak šťastnějším jsem ! Německo, Francie je dobrým místem společenského styku - možno potkat i teroristu a společně rozjímat .V ČR je možno potkat Mikuláše, občas se zjeví i ten novodobý - Policista se samopalem. Pravda, jev poměrně řídký. Slyšel jsem, že jde o jakési svátky symbolické - Ty bludné kecy moc neposlouchám - Jdu s dobou ! ...

Letos - tématicky vyzdobím i stromek ! Škoda dárků - Humbert & Ellis vydražil dva kusy spodního prádla E. Braunové, já usiloval o Vůdcův cylindr. - Udělám si tedy vánoce s Hitlerovým vánočním stromkem - Abych nebyl napaden - Pod něj vyložím dárky - Rudou hvězdu, trička s E. Guevarou a sošky K. Marxe s V. Leninem. K. Gottwald, to to všechno pojistí ! Rád bych i sehnal vánoční baňku s J. Stalinem ..

Jsem rád, že M. Zeman se spojil s M. Jakešem, L. Štrougalem, L. Zifčákem a Olinem Jurmanem. Členy rodiny obdaruji velkolepým dílem - "Pravda , fámy a lži o 17 . listopadu 1989" ! Pokřtil to ušlechtilý dopisovatel Halo novin - Jiří Ovčáček ! Tedy to nemůže být špatné ! Tak to tedy udělám - Když je ten čas vánoční .,.. :-)

1 0
možnosti
Foto

Pěknou vánoční ozdobu přikládám na obrázku, ať to máte pěkně názorově vyrovnané.

http://www.nebakov.cz/obrazky/revoluc2.jpg

Tato krásná svíčka pochází z dílny výtvarníka Ivo Medka. Bohužel jsem originál již daroval, ale jako inspirace pro šikovné ruce dětí ve školní dílně to je jistě inspirující.

1 0
možnosti