Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Dobré, ale co s tím? Samo se to nevyřeší a nevidím snahu EU něco s tím dělat.

0 0
možnosti

Co s tím? No tak pro začátek by bylo dobré pojmenovat věci pravými jmény. Bez toho se to nehne.

0 0
možnosti

Bohužel je to stále jak u kolovrátku. Všechno toto je pouze důsledkem naprosté neschopnosti EU problém migrace řešit a vyřešit. Prázdná slova, stupidní tlachání na různých summitech a stále dokola omílané fráze o posílení vnějších hranic migrační problém který trvá dodnes, zákonitě vyřešit nemůže. Rv

2 0
možnosti
Foto

Velmi se obávám, že Rusku vadí momentální, relativně klidná a stabilní situace evropských zemí. Hybridní válka pokračuje, kartu strachu z údajně "zavilých migrantů" je potřeba stále zanášet do hry. Nepokoje v Řecku nastaly po dezinformační fámě šířené v uprchlických táborech. Jakože prý se otevřou hranice a oni budou moci pokračovat dál. Kdo si takto cynicky hraje s lidmi, šířením destabilizačních fám, vždyť to je zrůdnost!

Vinou té fámy se dali ti lidé do pohybu. A přitom věděli, po neustále opakovaných upozorněních ze strany úřadů, že hranice otevřena nebude.

3 0
možnosti

Jo tak oni za to můžou Rusové :-))) oni je sem pozvali? :-))))

11 0
možnosti

Vámi nastolené "proč" má jednoduchou odpověď, jdou za lepším. Z Evropy by mělo jasně zaznít, to co momentálně od Trumpa ze Států, "nechoďte, je zde plno".

Je to těžké, poté co práskl výstřel ze startovací pistole,"přijďte, my vám pomůžeme".

Když jsem byl s manželkou v Istambulu, přilepili se na ní prodavači všeho možnýho. Od voňavek přes fusekle a samozřejmě vše značkové. Když už jimi byla obalená jak medová plástev vosama, zasáhl jsem tak, že se to zde nedá ani presentovat. Zafungovalo to, jen jeden s prodejním tablíčkem přes krk, sympaticky zareagoval - "ty k.rvo česká".

4 0
možnosti

Tak za lepším jít můžou, to koneckonců může jít každý, ale musí přitom dodržovat zákon, pravidla a elementární slušnost. O zloději, který zmlátil ochranku v supermarketu taky přeci neřekneme: chtěl prostě žít lépe.

9 0
možnosti
Foto

Tu nechutnost s polskou potravinou jste si mohl odpustit. Je lziva a neni vtipna

5 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik