Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Vždy, když čtu něco proti Babišovi tak pokládám otázku: A kdo na jeho místo? Kdo by se nechal takhle okopávat? Bohužel dosud bez odpovědi.

1 0
možnosti
PB

P85e40t83r 91B81u21r58i85a82n

16. 12. 2018 23:19

Já si zase pokládám otázku: je lhář a šejdíř? Je.

A o tom to je.

0 1
možnosti
JC

Kalousek byl dvakrát (!) ministrem financí a s tím státním dluhem, co nás jím strašil, neudělal nic. Ostatně za čunkiádou čuju Kalouska.

0 1
možnosti
PB

P45e68t13r 41B18u78r88i48a71n

16. 12. 2018 23:20

Povídejte, o kolik snížil Babiš státní dluh? Pokud vím, z rozboru paní Šichtářové, tak o nic.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

J95a54n 32Š51u62r48c

12. 12. 2018 15:08

Pane Stando Nováku, co tady zase melete za nesmysly. Babiš byl evidován ve svazcích StB pod krycím jménem Bureš už dávno před svým odjezdem do Maroka a ne jak tady žvaníte, že až po Babišově návratu do republiky. Už jsem vám to tady několikrát psal a nejen já sám ale i jiní. Ale, že si to už nepamatujete, nebo máte problém s pamětí to už je jen Vaše věc. Chápu, že už máte opravdu velké problémy se svou pamětí, ale než něco napíšete, tak si ověřte skutečnosti a nepište tady blbosti. Hlavně si to pane "politologu" Nováku srovnejte v hlavě a nežvaňte tady bludy. Jenže s tím vaším myšlením to půjde asi dost těžko, že? Tak to napíšu speciálně pro Vás znovu. Chtěl jste realitu - tak tady je:

Český premiér vlády A. Babiš je ve svazcích veden jako agent s krycím jménem Bureš. Agentem komunistické tajné policie se podle Ústavu paměti národa stal v roce 1981 a od roku 1980 byl už veden jako důvěrník.

Babišova spolupráce s StB byla přerušena o čtyři roky později, tedy v roce 1985 kdy byl Babiš vyslán společnosti Petrimex do Maroka.

V roce 1985 s ním tedy StB přerušila spolupráci, protože odjel na dlouhodobý služební pobyt do Maroka. Na základě uvedené skutečnosti byla s agentem tajná spolupráce přerušená až do doby jeho návratu do ČSSR, stojí v záznamu StB. Po návratu z Maroka s Babišem znovu StB navázala přerušenou spolupráci.

Tak Nováku, ty vaše kecy jak vidíte se dají velice snadno vyvrátit. Jen se tady ztrapňujete, ale co se také dá od vás čekat. Nic víc než jen nesmysly, lži a navíc hloupé a trapné obhajování Babiše, Zemana a komoušů.

5 1
možnosti
Foto

R^:-)oni jsou ti naši politici jeden lepší než druhýR^

3 0
možnosti
TK

Kalousek před lety, tuším krátce před demonstracemi proti němu, byl v nějakém pořadu na ČT1 a na nějaký kritický dotaz, proč dělá to, co dělá, se proflákl, když řekl: "Já tu nejsem pro všechny občany, já jsem tu pro ty, co mě volili." A tento jeho postoj je podle mého názoru jádrem Kalouskova problému a důvodem jeho "oblíbenosti". Takovéto prohlášení je totiž mimo jiné v rozporu se slibem poslance, či člena vlády, který vždy končí větou "Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.“. Přísně vzato, měl být za toto prohlášení zbaven nandátu a funkce.:-P

8 0
možnosti
Foto

To je otázka, protože zájem všeho lidu není jednotný, nakonec ani zájem všeho lidu jednoho domu není jednotný, ale přijde politik nebo předseda a jasně řekne, jak to chce dělat a na základě toho ho lidé volí, takže se předpokládá, že Kalouska zvolili na základě toho, co slíbil a ten podle svého nejlepšího vědomí a svědomí prosazuje to, co slíbil. Jinudy podle mého názoru cesta nevede.

9 0
možnosti
MZ

Dřív mela levice nějakou silnou osobnost, Zeman, Paroubek. Pravice měla Kluze, Topola.. Myslet si o nich můžeme co chceme..ale tak nějak vždy byla silná osobnost vs silná osobnost a pak nějaký střed. teď levice neexistuje, pravice také ne, je jen Babiš a všichni proti němu. Je úplně jedno,kolik firem FAU zlikviduje kolik konkurence "poctivě" přebere, jak spolupracoval s STb, Čápi hnízdo atd. Dokud ostatni nepochopí, že jeho voličům je vše toto jedno, nenabidnou osobnost, jasný program a jak to dělat lepe, ale pořád se bude opakovat, to ten zlý Babiš, tak ten zly Babiš tu bude stále. Jen by mě zajimalo, kdyby do toho Mirek hodil vidle, na koho se bude Babiš odvolat..

10 0
možnosti
PB

P30e32t68r 56B18u31r82i21a29n

11. 12. 2018 23:36

Po pečlivém přečtení shledávám váš názor nejen pravdivým, ale i velmi přínosným. Takto jsem o tom nikdy neuvažoval a samozřejmě máte pravdu. Vám pomyslná karma za nový pohled na věc.

3 0
možnosti

Kdo platí takové pisálky ODS a Kalousek zde vytvořily mafianský systém kde vrcholem byla vlada Nečase za kterého vladla ta jeho kobyla kmotři typu Ritiga. A je k smichu jak se demokratická mafie bojí Babiše. a v jeho vlastnich novynách někdo piše takové články.

4 6
možnosti
MZ

Nečas záhadné padl po jednání o Temelínu a Dukovanech v Rusku, z celé kauzy jsou jen daně za dárky. Ač to byl diletant, tak slušný zářez..takže když je jeden velký mafián, tak zvolíme ještě většího a budeme se všichni mít lépe?

5 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, nevím jaký je Váš věk, ale.....když už jste se tak rozepsal, tak Vám něco důvěrně prozradím. Už jsem to psal několikrát, napíšu to znovu.

Babiš byl úředníkem v Maroku, kde hlídal výkup fosfátů. Jeho pracovní náplní bylo, hlídat aby se různí šizuňkové na vrub státu neobohacovali, jak se dnes zhusta děje. Samozřejmě, že ho hospodářská kriminálka vyslýchala a tak se dostal do seznamů. Přece byste měl vědět, že kdo jen na kratší dobu vyjel do kapitalistické ciziny, tak ho StB "vytěžila " a už tam byl.

Klaus s Lívií, který roky na Západě studoval, tam není. Samozřejmě řada dalších, kteří vystupují jako svatí a věřím, že jich je dost ve veřejných funkcích.

Pamatujete, jak se po sameťáku pálila nákladní auta spisů, skartovačky nestačily. Gen. Lorenz a lidovec Sacher se postarali.

Kalousek to je kapitola sama pro sebe. I když to předkládáte, jako ironii, ten má k čistotě lilie daleko !

Je o tom sepsána celá kniha. Kalouskovi nelze upřít jedno.....je mazaný jak liška, viz jeho putování stranami, nabízení spolupráce komunistům a nakonec tah hodný mistra.....založení nové strany a vystavit jako ikonu,

pána s modrou krví, protože odhadl, že Češi mají pořád k bývalé šlechtě jakousi úctu.

Dnes.....formálně rozvedený, majetek napsaný na exmanželku a děti, co kdyby. Jeho stále opakovaná mantra....neprokážeš! !!!!!!

6 14
možnosti
Foto

;-Dvy dovedete pobavitR^

14 1
možnosti
MC

Pozor!Tady pracuje cenzúra. Mazají příspěvky!!

0 0
možnosti