Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

J14a40n 41C31h65o25d67u90r65a

11. 9. 2019 20:30

jak jsem cetli "podle vyberu Australanu, chteji producenti vyvolat valku mezi Ceskem a Australii"

0 0
možnosti
Foto

Skvělá recenze. Pořad sleduji, bavím se u něj a Vám se podařilo shrnout to nej. Díky.

2 0
možnosti
ZS

Dobré zhodnocení. Viděla jsem jen něco málo a i tak se ohromně se bavila. :-)

1 0
možnosti
Foto

Občas se tam kouknu. Jedni jsou fajn, jiní k smíchu, no a zbytek k pláči. Arogantní tupci.

Na druhou stranu... Nedávno jsem dělala banální test "vsehochut" a postpubertalni partička decek se divila, jestli mám vysokou, že toho tolik vím... (např. Za jak dlouho obehne měsíc Zemi...)

Takže, kdybychom tam poslali naše "děcka", asi bychom zaplakali. ;-D

1 0
možnosti

Je otázka, jak dalece to jsou reprezentativní vzorky. Kdyby měl člověk hodnotit třeba Čechy nebo Slováky podle pořadů "Nikdo není dokonalý" či "Aj múdry schybí", kde jsou náhodným lidem na ulici kladeny různé otázky, také by si mohl myslet, že jsme národy duševně strádajících občanů.:-)

Dobrý článek a díky za tip.R^

2 0
možnosti
EK

Když někdo cestuje přes půl světa, aby se usadil v Austrálii a začlenil se do tamější společnosti, tak bych u něj předpokládala určitý všeobecný rozhled, toleranci k jinakosti a schopnost být nad věcí, zvlášť, když jsou to mladí lidé. Vždyť je nám neustále podsouváno, že jsme zápecničtí čecháčkové, kteří by cestování a poznávání jiných kultur potřebovali jako prase drbání. Takže když slyším ty mladé cestovatele, kteří si nevidí na špičku nosu, jak jsou arogantní, tak si říkám, jací teprve jsou ti, kteří zůstali doma. Asi něco takového, jak se předvádějí domácí Australani.

4 0
možnosti
Foto

Koukám, že mi některé klenoty světové kulturní produkce unikly ;-D;-D;-D

Kdysi na počátku devadesátých let mě uklidnil jeden Ital. Byl původem ze šlechtického rodu, člověk vzdělaný, rozhleděný, uměl několik světových jazyků. Samozřejmě uměl stolovat na vysoce vznešené úrovni, znalec jídel a vybraných vín, sběratel umění, atd.... A pak řekl: "Československo? Joo tam jsem byl na konci války, když jsem od vás prchal přes Gorizii do Tridentu!" Nějaký rozdíl mezi Slovinskem a Československem mu byl úplně šumafuk.

Takže jsem v klidu. Vím, že nejsme pupkem světa a že pokud se budu chtít prosadit někde venku, tak to rozhodně nepůjde způsobem: "Hele já jsem z Česka a my jsme tam takový fajn zlatý lidičky. Všichni nás musíte milovat a obdivovat!" ;-D

Když se někdo od nás venku prosadil a někdo od něj jeho práci chtěl, mohlo to být především na základě ověření, že opravdu něco umí.

6 0
možnosti
BT

Ale s tím fotbalem mají pravdu a ne že neee....R^

0 0
možnosti
PB

Podle nejnovějšího žebříčku FIFA jsme my na 43. místě ve světovém umístění, Austrálie na 46, místě. Tedy to od nich zní minimálně podezřele, ale spíš bych řekl, že onen hňup ani nevěděl o čem mluví, protože Austrálie hraje v pásmu Oceánie, což je pro něho zřejmě konečná lajna jeho dvorečku.

0 0
možnosti
Foto

Ten pořad sleduji pravidelně a v podstatě s vámi souhlasím!!

3 0
možnosti
JV

Ten pořad přímo miluji! Je zábavné sledovat to přímo xenofobní ohrnování nosů nad některými našimi jídly a nápoji; jen jeden pán projevuje nad vším nefalšované nadšení a dokonce si neváhá říci o přídavek - sympaťák. :-)

4 0
možnosti
MK

Chris z Mauricia :-)R^ (to je tam, jak je ta tiskárna na ty modré známky ;-) )

1 0
možnosti
RM

tento pořad sleduji moc ráda a souhlasím s autorem, že stupidita některých účastníků je až alarmující. Taky mě dostala jedna účastnice, když měli ochutnávat Kofolu. Ona si nedala ani jeden lok, protože pití bylo v PET lahvi a z toho ona prostě pít nebude. Když jí to přelili do sklenice, tak stejně prohlásila, že to bylo v té PET lahvi a prostě se nenapila, protože plast je škodlivý. A víte jaká byla pro mne perlička? Měla odbarvenou hlavu. Jakpak si jí asi odbarvila? Ekoložka jedna.

3 0
možnosti
PB

Jo, ta byla taky dobrá. A k té Italce, co dostala hysterák z našich tvarůžků bych podotkl jen tolik, že ještě divočejší delikatesa je italské národní jídlo, sýr prolezlý červy. Jí se i s těmi červy.

https://www.novinky.cz/cestovani/clanek/cestozrani-ze-zakazane-sardinske-delikatesy-vyskakuji-cervici-40252685

1 0
možnosti