Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Čtu vaše články pravidelně a i když s vámi nemusím souhlasit ve všem, jste tu na blogu opravdu jeden z mála, který tu hájí opravdu pravicové myšlenky. A to se nejen tady, ale i v parlamentu málokdy vidí, všude jen levice, levičáctví, krajní levičáctví až levá anarchie. Podusit podnikatele a vůbec jakoukoli iniciativu, která může přinést něco tak “nízkého jako zisk” je v posledních letech opravdu módní. Stereotypy “vykořisťování, zotročování, vysávání a keťasení”, jak se kdysi psalo, jsou v nás zřejmě jako v koze. O to víc si vážím lidí jako vy, kteří rozhodně nepíší “po proudu”, ale často říkají věci zcela proti zrovna maistreamově “frčící náladičce” a jdou i na hranu problému. Za to díky. A vůbec, na snad půl roku jste se odmlčel, dost jsem vás tu postrádal. Snad jen pracovní zaneprázdnění, už zase píšete, tak je to asi okR^

2 0
možnosti
PB

Děkuji za slova, která mě naprosto a velmi potěšila. Nejde mi totiž jen o to psát populárně šokující a kontroverzní bomby jako je Zemanův výrok tutam a odhalení pomníku Marxe támhle (i když občas mi to třeba taky nedá), ale opravdu mi jde o podstatu problémů. Rád vyvracím obecná klišé typu: všichni jsou lichváři a my máme nárok. Myslím si, že pokřivování naší společnosti se neděje až přijímáním špatných rozhodnutí, ale daleko předtím, už zavádějícím pojmenováním a demagogickým výkladem věcí, dějů a vztahů.

Díky moc za takové uznání, které potěšilo. Kdyby pro nic jiného, tak pro vaši reakci se mi vyplatilo tento článek sepsat.

(P.S. odmlčel jsem se z důvodu blokace)

2 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, se pouštíte na pole, které nemůžete zvládnout.

0 0
možnosti
Foto

On si Vás vezme jako poradce a uvidíte, jak to pofrčí! ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1796x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik