Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Skutečně jen na okraj:-) Kdyby vás místo psychologie více zajímala třeba biologie, nepřišla by vám spousta věcí nijak "zázračných", ale vzhledem k okolnostem spíš prozaických, logických, normálních....Také byste třeba neměl takové představy, že "příroda" něco určuje, stanovuje, plánuje.  Představy, že to, co momentálně vidíme a zažíváme, je tak proto, že to jedině takto musí být a jiná možnost není přípustná.

0 0
možnosti
MC

Karma. Tou poslední větou jste řekl vic než celým článkem.R^

0 0
možnosti
JF

Jak to jenom říct. Mne děsí ta rétorika. My chceme taky děti jako Ti homofóbní heteráci a ptoto, že to u nás nejde vybereme si je v děcáku. Čím více peněz tím větší a kvalitnější výběr.

3 0
možnosti
LJ

Pěkně napsáno. Karma. Jen otců s takovým přístupem, jako máte vy, by měla být většina. Já mám často dojem, že mnoho, snad většina, je otcem z dokopání.

Píšete, že dítě se s rozvodem rodičů porovná, poněvadž mu nic jiného nezbývá. Já bych dodal, že to však přesto na něm zanechá stopy a to dosti výrazné.

Na téma vašeho blogu se dnes hodně píše. Nevšiml jsem si, že by někdo řešil otázku zneužívání dětí. To je velký problém, někteří zneužívaní to přiznají až v dospělosti a zároveň dodávají, že se s tím mají problém vyrovnat, stopy si nesou stále... Ve většině případů dochází ke zneužívání dětí v rodině a právě tyto případy zůstávají často neodhalené. Řeší to někdo v této souvislosti? Nebo se každý obává, že by byl označen jako homofob?

2 1
možnosti
MR

POKUD jsou deti vlastni deti gayu nebo lesbicek, neni co resit, jsou to jejich deti, a pokud si je opatri treba i v normalnim manzelstvi, jelikoz i to se stava, a dite pak zustane treba rodici ktery je homosexualni, take neni co resit. Pokud lesba zatne zuby na pet minut a poridi si mimino, je to jeji a nelze ji to vzit.

Problem je ze spousta lidi chce adoptovat, a trva to nezli se jim postesti, tak proc davat prednost gayum kdyz hetero paru je dost.

7 1
možnosti

To zatím problém není. Hovoří o tom, že by adoptovali jakékoliv dítě (to, které nikdo nechce). Problém vidím v tom, že jakmile dosáhnou možnosti adopce, nebudou brát jakékoliv dítě a budou se ohánět diskriminací pokud budou přednostně dostávat děti hetero páry.

5 2
možnosti
VD

Pane Pecino, tady je nejhorší, že někteří homosexuálové o Vás po přečtení tohoto článku prohlásí, že si sice o sobě myslíte, že nejste homofobní, ale v jádru jste homofobní.

Prostě cokoli, co jim nevyhovuje, by nejraději zakázali. To je i poselství letošní Prague Pride, "Povstaň proti homofobii," jinými slovy, udělej maximum pro umlčení všech hlasů, které s námi nesouhlasí. Více v mém článku:

http://david.blog.idnes.cz/c/421736/Tyden-zostrene-tolerance.html

11 2
možnosti
PP

Díky, já doufám, že po přečtení článku většina rozumných homosexuálů pochopí, že s nimi nemám sebemenší problém a že rozhodně nejsem homofóbní. Tohle totiž není článek o homosexuálech, ale o dětech a rodičích.

5 0
možnosti
Foto

Trochu moc dlouhé, ale pěkné. Jen si prosím co nejdřív opravte ty hloupé jazykové chyby (splodit, plitký apod.), případně požádejte někoho o jazykovou korekturu. Je škoda, pokud takové do čí bijící hrubky shazují jinak pěkný text.

P.S. Také si pamatuji na pana Provazníka i jeho skripta. Jaký obor jste studoval?

2 3
možnosti
PP

Omlouvám se za ty hrubky... máte pravdu. 

Hlavní specializace finance, vedlejší specializace psychologie řízení. Co Vy?

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5464x
Podnikatel ve finančním sektoru, finanční poradce, školitel v oblasti osobního rozvoje a finanční gramotnosti, otec tří dětí.