Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je složitý problém, možná bychom se uměli ovládat, ale současně si uvědomujeme, že život je příliš krátký. Proč si ho neužít, vždyť nikdo z nás neví dne ani hodiny. A žít celý život jako asketa není nic úžasného, možná z toho plynou jiné problémy. Velkým propagátorem takového života byl Adolf Hitler, nekouřil, jedl zdravě a málo, uznával pohyb a podle všeho se moc nevěnoval sexu. Takového člověka jste ve svém článku popsal a problémy z toho byly obrovské.

Přerušení těhotenství je velmi stará záležitost. Dnes ji jen vylepšujeme, aby byla pokud možno bezpečná. A termín "přerušení těhotenství" je ještě relativně drsný, vždyť dřív se těm babám říkalo andělíčkářky. :-)

3 0
možnosti
PP

Možná byl Hitler asketický. Já však o asketismu článek nepsal. Zcela určitě ale Hitler byl člověk, který si nedokázal upřít to, po čem toužil a co zároveň bylo neuvěřitelným zlem. A také to byl člověk, který sílu svých rozhodnutí a činů používal pro naplnění onoho zla. Kdybych použil Váš argument, tak si asi chtěl taky jenom užít a říkal si, že člověk neví dne ani hodiny.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5464x
Podnikatel ve finančním sektoru, finanční poradce, školitel v oblasti osobního rozvoje a finanční gramotnosti, otec tří dětí.