Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

jak všichni víme vietnamci to je jen mafie ,která tento stát jen okrádá !!

a stát nic nedělá nebo dělá málo..

nebýt levných dovozů y  asie tak by snad mohli ty naše textilní a obuvnické firmy přežít ,ale tady se podvody s dph a neplacením cel netrestají ,tady se trestají jen poctiví čeští obchodníci ,kteří musí vydělávat aby mohli platit daně ,ale vietnamci nemusí ...

když vyženeme vietnamce bude dost podnikatelských míst a zaměstnanců čechů

ne vietnamské nekalé podnikání!!

0 0
možnosti
Foto

Dodám jeden malý poznatek

V sousedním městečku cca 7 000 obyvatel má obchod jeden z řetězců a zároveń tam je 7 klasických prodejen / z toho 3 mají stéjného majitele/-je pravda, že některé výrobky jsou v tom supermarketu levnější, ale jiné jsou zase levnější v klasických obchodech v čem je zásadní rozdíl je to, že v supermarketu je větší sortiment / logicky má několikanásobnou plochu/, ale zejména má podstatně větší reklamu.

Každý si musí vybrat zda je pro něj výhodnější koupit vše jen v supermarketu nebo za v podstatě stejnou cenu v menším obchodě nebo zajde do obou a koupí podle konkrétní ceny a kvality-a buďme rádi, že tu možnost výběru máme-není to přeci povinnost chodit od obchodu k obchodu-je to možnost!!

1 0
možnosti
JB

J57a41n 38B18í46l93e38k

3. 10. 2014 5:12

Já se vůbec nebudu zlobit, když budou ceny v celém státě jednotné:-)

1 15
možnosti
RM

Tak to mají ovečky. Tráva všude stejná pro všechny, pasou se a nemyslí.

13 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5464x
Podnikatel ve finančním sektoru, finanční poradce, školitel v oblasti osobního rozvoje a finanční gramotnosti, otec tří dětí.