Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

9. 5. 2012 9:02
to spojení liberální demokracie je naprosto nelogické

Demokracie je forma vlády.Kdežto liberalismus je systém postavený na svobodě jednání.Nikdo nerozhoduje ani nehlasuje o tom jak by všichni měli jednat, ale každý si dle svého uvážení jedná sám jak uzná za vhodné. Jistěže ani jedno nelze aplikovat 100%ně, lidem nelze (ani dle výsledků hlasování) nalajnovat celý život (to by byla totalita), ale zase si každý nemůže dělat co by chtěl (což by byl anarchismus).. Ale spojit to takhle dohromady ve zkratce, tak to se budou asi jen těžko vysvětlovat principy této strany a taky sledovat jak bude své zásady projevovat už př hlasování v této vládě...

0 0
možnosti
SN

kuča

8. 5. 2012 14:40
Hlavně dostávat.....

:-).....15O mega měsíčně !!! Pak veškeré zábrany padají! R^R^R^

0 0
možnosti
C

carolusI

8. 5. 2012 14:24
Založit novou stranu

je vlastně sranda. Stačí prý na to tisíc podpisů. to se dá sehnat za týden. Členů zas tak mnoho potřeba není. Stačí jen tolik, kolik korýtek se dá získat. A výnosný kšeft je na pár let zajištěn.

1 0
možnosti
PH

petrph

9. 5. 2012 8:53
Re: Založit novou stranu

jenže, v případě téhle strany je těch korýtek jenom 9, na 2 roky a všechna už jsou obsazena. Tak nevím na co těch 1000 podpisů chtějí nahánět..

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik