Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Paní Klausová nemá vlohy k diplomacii, jak názorně předvedla v průběhu presidentské kampaně. To, že dokázala v roli "první dámy" dost dlouho držet ústa, bylo asi dáno tím, že by jí její choť řádně vyčinil; její role plačky v době tzv. sarajevského atentátu, veřejné čtení jakéhosi rodinného vzkazu na uličním pódiu, to si pan choť asi přál. Také v presidentské kampani jí nechal volnost k hysterickému "vlasteneckému" výlevu, i staršího synka zapojili. Kdyby byla "diplomatkou" od přírody, nikdy by se k takovému trojčení nesnížila, ani by se k němu nenechala donutit.

Dagmar Havlová kdysi kdesi hvízdla na prsty, bylo to nevhodné, ale nikoho, kromě sebe, tím nepoškodila. Livie Klausová svými neurvalými výroky o manželce pana Schwarzenberga o sobě řekla víc, než za celých deset let "prvníhodámování" dohromady. I když, kdyby se Klausovic rodina na nějakou dobu odstěhovala na druhý konec zeměkoule, myslím, že jen málo lidem by chyběla. [>-]R^EU ;-D!!

0 0
možnosti
ZH

To že kariérních diplomatů s patřičnou diplomatickou školou je málo, to Vás snad nemůže překvapit. Ty starý bolševiky bylo potřeba vyházet. Pokuď vím, tak KS nehodlá poslat na slovensko žádného začátečníka. Proč by tam měl posílat Klausouvou? Jakou má kvalifikaci? Proč Zeman vůbec někoho navrhuje prostřednictvím tisku? Velvyslance navrhuje MZ a né prezident. Je to prostě stejnej narcis jako Venca, jen je navíc mstivej.:-/

4 3
možnosti
Foto

Blogere, vaše rytířské gesto na podporu české nacionalistky slovenské národnosti je dojemné. Také si myslím, že Livie poté, co třiadvacet let dělala křoví a smutkem neobtěžovala, by si zasloužila nějakou veřejnou funkci (členství v dozorčí radě ČEZ nepočítám). Nicméně, je-li chybné východisko, pak jsou chybné i závěry: Wiki-stránka, ze které čerpáte, je neoficiální a byla aktuální tak v roce 1998 (např. ten Stropnický vás trknout mohl). Zásluhou Schwarzenberga je, že za jeho ministrování vysloužilých politiků-velvyslanců znatelně ubylo, nyní jich je jen zhruba 15% a i to je až moc.

8 2
možnosti
ZK

Z55d41e74n85a 81K57o29č56í

4. 4. 2013 19:28

Vysloužilí politikové mají stát ráno před Kauflandem frontu na čerstvé rohlíky a nemají zbytečně zabírat místa ve funkcích, na které nemají. !!;-)

6 1
možnosti
ZK

Z48d10e59n84a 78K96o13č83í

4. 4. 2013 19:00

Skutečný důvod je ten, že je stará a ošklivá. 

Úplně stačí, když máme starého ministra zahraničí a prezidenta důchodce. ;-)

5 2
možnosti
PP

Milá slečno, tohle je dost pitomej argument. Nezapomínejte, že i vy budete jednou stará a ošklivá.

3 2
možnosti
Foto

Livie by měla držet ústa za pomluvy v druhém kole volby prezidenta:-/

 Asi za to ovšem  bude odměněna za ty lži;-)

7 4
možnosti
JH

J81a10n 52H12o36r24a

4. 4. 2013 18:32

Až se atmosféra trochu zklidní a Zeman přestane dělat ramena, pak snad se tato situace vyvine dle obvyklého scénáře, tedy velvyslanec je schválen vládou na návrh MZ, a věřme, že tento chladný kalkul nebyl již důvodem Klausova nepodpisu vládou schváleného kandidáta, a Klausovic ozdoba zůstane na Proseku. Uvědomme si, že Zeman toho zase tolik nezmůže, jak by rád...

3 3
možnosti
ZB

Trafika za zásluhy?Ta podpora při volbách byla dost jasná od celé rodiny.Pro Klause ml. by se také něco nenašlo?

8 4
možnosti
HM

hodně špinavá podpora od rodiny Klausů a na to se nezapomíná ..R^

5 4
možnosti
JS

Otec paní Livie byl přisluhovač fašistického režimu, pojďme o tom diskutovat. Přesně tak, jak to požadoval Václav Klaus ml. v případě paní Therese. No ne? :-P

10 7
možnosti
PP

Klidně pojďme, milá paní. Dělat děti odpovědné za hříchy rodičů je všeobecně běžná praxe. Obzvlášť pěstovaná za socialismu. Ale když už, tak co se takhle pobavit třeba o tom, jak prožila II.sv.válku rodina Václava Havla? Já o tom vím taky jenom to, co jsem si přečetl tu i tamhle. Stejně, jako vy! Pochybuju, že jste otce paní Klausové znala.

3 5
možnosti
BM

Váš dopis je poněkud zavádějící, neboť zde uvádíte i BÝVALÉ velvyslance jernž byli ve funkcích kdy v Černínském paláci úřadoval někdo jiný.....

Paní Klausová by byla "pouhou" ozdobou naší ambasády a nikoliv obratnou diplomatkou. A domnívám se, že paní Livie by svůj vliv mohla uplatnit jinak a daleko užitečněji-například v pomoci týraným dětem, matkám samoživitelkám, handicapovaným a pod.

4 3
možnosti
Foto

Nevím, pane Pazderko, jestli ministr zahraničí se s Vámi o tom bude radit. Asi nebudu daleko od pravdy, že vůbec. A proč by měl své důvody jmenování/nejmenování sdělovat veřejně, to už vůbec nechápu.

12 5
možnosti
FS

"...jestli ministr zahraničí se s Vámi o tom bude radit...": Ale to by měl, když je tak usilovným stoupencem občanských iniciativ! A nebo jen o tom po svém žvatlá? A skutek utek´?

3 4
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik