Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

19. 4. 2012 8:44
což má i jiné aspekty

A jen to dokazuje, že předseda vlády už vlastně nemá ani žádnou autoritu ani legitimitu ani ve vládě,ani v  parlamentu. Jeho prohlášení před vyhlášení rozsudku s Bártou "musí odejít pokud bude odsouzen",byl totiž ve stylu, který  zparodoval už kdysi Grossman výrokem "no, kdyby jsi třeba nechtěl, tak bych vypadal jako dobrák". Neboli, když ho Nečas vynášel, jaski taksi předpokládal, že Bárta odsouzen soudem (tímto soudem),tak položí mandát,čímž ovšem potvrdí Nečasovo doporučení.Což se nestalo a premiér vypadá jako šašek.

Co má na koho Bárta v šuplíku je věc druhá. Nakonec podmínka není žádný trest, aby kvůli tomu musel něco z toho šuplíku vytahovat. (Spíš naopak,díky odsouzení má výrok soudu aspoň trochu zdání legitimity). Ale co se bude dít dál, by mělo naplňovat Nečase hrůzou. Bárta (a nejen on) toho má po šuplíkách v spoustu,ale Nečas má koalici s 93 poslanci ODS+TOP09 plus ca "10 nezařazených", na které si  může dupnout kdokoliv a s čímkoliv.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

18. 4. 2012 21:56
Proč se neptáte třeba na to,

kolik kdo zaplatil paní redaktorce za tvrzení, že se véčkaři bojí nahrávek?  Proč si myslíte (velmi hloupě), že paní Peake potřebovala nějakou nabídku. Prostě konzultovala, jak se zbývající dvě strany koalice zachovají. To politik dělá (a to je pro jeho postup rozhodující). Jen Kašpaři  a Investigativci chodí s každou myšlenkou (no - spíš pr-em) za novináři.

  Jen pro zajímavost: s kým byste v takové situaci konzultoval vy? S Kmentou?

0 0
možnosti
ZK

SID09

18. 4. 2012 22:53
Re: Proč se neptáte třeba na to,

Nejspíš s orákulem !!;-D

0 0
možnosti
PK

repanak

18. 4. 2012 20:15
Ale to je dobře, nee ..

Jedno vím, na mne tam nemá nic. Ale strašně bych se nasmál, kdyby vytáh kde má Kalous ulitý prachy. Aby Jančura neprohrál soud.

2 0
možnosti
ZK

SID09

18. 4. 2012 22:52
Re: Ale to je dobře, nee ..

Bárta teď dostal za uši proto, že chtěl narušit zavedené finanční toky ze státní kasy, do soukromých rukou a některých stranických pokladen.  Kdyby vytáhl něco proti Kalúskovi, stálo by ho to krk. To Bárta už ví, že jsou stanoveny mantinely, kam až může jít s kritikou.  !!;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik