Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KR

K46a40r78e86l 55R28o54t78t

23. 11. 2012 23:56

Na mé jméno si někdo (na 99% jejich smluvní prodejce) uzavřel dvě smlouvy na mobilní tarif a uvedl jinou poštovní adresu, takže mi nechodily ani faktury, ani upomínky (ačkoliv upomínky MUSÍ chodit na trvalou adresu). Občanku jsem ani neztratil ani nikomu nepůjčoval. Při volání na péči pro zákazníky i při návštěvě prodejny jsem dostával zavádějící informace, ale především byli všichni naprosto přesně informováni, že mi nesmějí prozradit žádnou podrobnost ze smluv, ani kdy, kde, ani telefonní číslo apod. Jiné faktury od O2 mi chodí bez problémů. Tyhle opravdu nechodily, přišla až výhrůžka exekutorem. Na policii jsem byl již odkazován opakovaně. Bez jakékoliv informace o smlouvě mi nemůže policie pomoci a kopie smlouvy nebo jakékoliv informace jsou mi soustavně odpírány nebo jsem nesprávně informován, abych si došel na prodejnu. Na prodejně mi samozřejmě nepomohou a ačkoliv mi jednou nedopatřením kopii smlouvy na chvilinku ukázaly pak už shodně trvaly na tom že přístup ke smlouvám nemají.

0 0
možnosti
KR

K39a48r54e83l 30R45o55t87t

23. 11. 2012 23:56

Dokonce na elektronickém vyúčtování bylo uvedeno, že mám vše zaplaceno a až když jsem začal řešit, najednou se objevily staré faktury a někdo průběžně mění údaje v systému a zametá stopy. Nejsmutnější je že do podvodu musí být zatažen někdo z O2, protože nemají zájem aby se problém vyřešil, ale co nejrychleji předal exekutorovi. Když mi nabízejí novou službu, tak neváhají použít jakýkoliv kontakt - z evidovaných telefonů nebo z registrovaných emailových adres, v případě pohledávky použijí jen falešnou adresu.

0 0
možnosti
Foto

Nerad Vás zklamu, ale Bleskmobil je reseller O2 - proto Vám nedělají potíže.

2 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik