Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Připadá mi, autore, že jen zbytečně ze sebe děláte "osla" - to je přeci váš problém, že jste se neseznámil blíže s podmínkami tzv. předplacené karty - to si jako myslíte, že to operátor nabízí jako nějaký charitativní program?? no jasně že ne! Zákazníky s touto kartou berou všichni operátoři do jednoho jako naprostý povl nejhorší kategorie - ač vám budou tvrdit naprostý opak! Neplatíte dostatečně dost měsíčně na provoz? tak neotravujte a nestěžujte si! - samozřejmě máte plné zákonné právo si stěžovat u CTU, případně soudu, pravděpodobnosti své výhry se zřejmě sám dopočítáte.

Zkrátka je na vině vaše chybná úvaha, že by kvůli zmíněným 2.50 Kč debetu vám měl vyjít "bývalý" operátor vstříci - proboha, proč by to vůbec z ekonomického hlediska dělal??!!! vy jste mu dal kopačky, on vám to osladil. Snad to pochopíte.

0 0
možnosti
Foto

Já, když to čtu, tak si připadám jako ve filmu o Švejkovi, kterého na Táborském nádraží přivedou k veliteli, ten se chystá k milence, a jenom zoufale úpí: "je to nějak zašmodrchané".

0 0
možnosti
Foto

Mám s O2 jisté zkušenosti. Nebudu je zde ventilovat, to by bylo na dýl. Ale jednu věc přec jen povím. To se to těm namodralým potažmo jinak zabarveným pseudo-ideologům řeční o minimálním státu. A (nejspíš i) o zrušení regulace. Ale ta dnes přece existuje, je uzákoněna! Vsaďte se, že se zde nikdo z těch našich slavných "regulátorů" neozve. Co tam vlastně dělají?

Kdyby se někdo přece jen ozval, a kdyby někdo z nich začal cosi o přirozených monopolech a tomu podobně, tak už budu zlý. A hodně zlý.

Před chvílí jsem doposlechnul rozhovor s nynější paní "sociální" ministryní. Je to klišé že mi z toho bylo zle a navíc by to nebyla pravda. Zlobím se na ni, a prostřednictvím ní i na celou slavnou a neskutečně předraženou státní správu. A to že je pan dnešní premiér slabý, to už přece každý ví. Ale neodstoupí. To si myslí že občané jsou hloupí?

0 0
možnosti
PU

P72e84t94r 51U50h37e51r

19. 11. 2012 16:49

No, na stránkách o2 je kontaktů habaděj, nevím, proč jste si z nich nebyl schopen vybrat 8-o

1 1
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik