Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

24. 5. 2012 10:08
Víte, proč můžete mít 30 melounů pod podlahou?

Protože takovou sumu prakticky v žádném civilizovaném státě nemůžete uložit do banky (opatření proti legalizaci peněz z nelegální činnosti). Divné, co. Že si úplatky nemohou posílat bankovním převodem jistě chápete i vy.

  Malý rozdíl mezi tím, co vás učil otec (a co jsem musel znát já osobně) a dneškem:  Tehdejší zprávy byly pečlivě cenzurovány a případné chyby udělal zdroj.  Dnešní zprávy (bulváru - jediného tisku a ostatních médií, které u nás existují) jsou především výmyslem novinářů. Čím peprnější, tím lepší. Čím více se odlišují od konkurence, tím lépe.  Takže informace, které dostáváte jsou vším, jen ne odrazem skutečnosti. To jste se zase měl naučit číst vy (a ani není třeba mezi řádky). Tak jako měl děda povinnost rozumět propagandě okupanta, váš otec či já propagandě bolševika, tak je vaší občanskou povinností chápat, že není nic nepravdivějšího, než zpráva bulváru.  Ovšem pak je bláhovostí z takových zpráv dělat závěry. Jakékoliv.

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

23. 5. 2012 22:19
Vidím tak nějak obdobně,

nakonec to dopadne kdo ví jak...jako v té Břeclavi...a nebo ne? Kdo teď ví....:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik