Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

philipe

5. 4. 2011 22:28
pro autora blogu

Vašnosto, kdo platil ten průzkum a jakou statistickou methodu použili ti Klausem podplacení "vědátoři"? Vidím, že politika je Vám tak "blízká" jako schopnost posoudit morální hodnotu člověka. Nemusíte na to studovat ani psychologie, stačí na to zdravý selský rozum a trochu instinktu. K fundovanému posouzení Klausova charakteru je však nutné znát trochu dějiny komustické strany bývalého Československa, Klausovu biografii a také jeho reakce na poznatky přírodních (exaktních) věd, jeho názory na světové dění a postoj k demokracii. Nebije Vás do očí už samotný fakt, že Klaus byl v 60-tých letech vyslán na studijní pobyt, byť i krátký, do USA a do Italie? Komu komunisti dovolili pobyt v hnízdě světového imperialismu a pak mu ještě dovolili pracovat v ČSAV i když se jednalo jen o podřadné místo? Pane Pazderka, jste opravdu tak chytrý jak vypadáte nebo si na to jen hrajete? Já bych Klausovi nedal atribut orel ani kdybych byl pod vlivem drog. Přirovnal bych ho k jinému zvířátku, na př. šakal.

0 0
možnosti
PP

pep19

6. 4. 2011 0:14
Re: pro autora blogu

Velevážený, na posouzení morální hodnoty člověka zajisté stačí selský rozum. Pokud toho člověka osobně znám. Jinak je i zcela zdravý selský rozum pro kočku.

-Jak se za komančů jezdilo do ciziny, na to nepotřebuju studovast dějiny KSČ. Jestli chcete argumentovat prověřenými komunisty a fízly, tak tady ne, prosím. Sám jsem do ciziny služebně jezdil, ač jsem nikdy v partaji nebyl a nefízloval. Prostě byli lidé, které ti páni potřebovali a tak je, se skřípáním zubů, pouštěli. A samozřejmě je pilně fízlovali. Mohl bych o tom vyprávět. A další jezdili, protože měli ty správné konexe. Asi i V.K.

Upřímně: Kdybyste konexe  měl Vy, jezdil byste taky! Tak proč to rozhořčení?

-A přidávat V.K. nějaké atributy je Vaše, ale také moje, svobodné právo.

-Koneckonců, V.K. nebudeme nakonec soudit ani vy, ani já, ale dějiny. To už jeho funkce nese s sebou. Ale tam se pak používají jiná kritéria, než která řešíme tady.

0 0
možnosti
JN

stroup

5. 4. 2011 20:27
Taková otázečka..

Jen bych se chtěl zeptat jaký smysl má poslední odstavec.

.

... „orel lítá sám a vrabci v hejnu“. Já dodávám, že to je právě to, co vrabci orlovi nikdy neodpustí. Tu odvahu lítat sám! A čeští vrabci ji neodpustí ani Václavu Klausovi.

Nepsal jste na začátku že V,Klaus má důvěru 60% občanů? Takže asi sám nelítá. :-)

Mimochodem kde jste přišel na to že těch zbývajících 40% jsou odpůrci a pomlouvači V.Klause.. Nebyl ten průzkum o důvěře v politiky? To znamená že když někomu nemůžu důvěřovat (z jakéhokoli důvodu) jsem hned pomlouvač? Kdo není s námi je proti nám? Tak jste to myslel? (A to platí pro obě strany jak odpůrce tak příznivce V.K)

0 0
možnosti
BJ

Benito Juarez

5. 4. 2011 19:37
To víte, když někdo hraje na strunu populismu,

musí s takovými reakcemi počítat.

0 0
možnosti
PP

pep19

5. 4. 2011 21:03
Re: To víte, když někdo hraje na strunu populismu,

Promiňte, Senhor, ale jaksi nechápu, jak V.K. hraje na strunu populismu. Máte příklad?

0 0
možnosti
JN

stroup

5. 4. 2011 19:32
Jak už jsem psal..

Jak už jsem psal v jiné diskuzi pod blogem hanobící ty kteří nemají rádi V.Klause

rád bych jen dodal že i druhý extrém je diagnoza sama o sobě, někdy mi příjde že i prd jenž ujde z V.Klause jsou schopni považovat za vůni rajskou .. bylo by vcelku zajímavé narvat jak fanatické odpůrce tak příznivce do jednoho blázince.. to by teprve byla sranda :-)

0 0
možnosti
PP

pep19

5. 4. 2011 21:09
Re: Jak už jsem psal..

No to jistě, rektoskoků bylo v tomto státě vždycky přehršel. - A k tomu návrhu: Proč je vozit za státní peníze do blázince? Navozit je na Strahovský stadion a vybírat vstupné.

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

5. 4. 2011 19:14
Takže pokud chci kritizovat

Václava Klause, tak mám podle vás dělat co? Držet hubu?

0 0
možnosti
PP

pep19

5. 4. 2011 21:15
Re: Takže pokud chci kritizovat

Ale klidně si jej kritizujte, jen vynechávejte nadávky a pište o tom, čemu rozumíte.

0 0
možnosti
SN

kuča

5. 4. 2011 19:11
závidím Vám......

:-) Vaši bezbřehou toleranci prvního muže tohoto státu! Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království nebeské !!! Rv

0 0
možnosti
PP

pep19

5. 4. 2011 21:39
Re: závidím Vám......

Ano, to je myslím z bible, že? Jen se s tím nikde nechlubte, nebo vám Kalousek to Vaše království ještě zdaní !:-)

0 0
možnosti
JT

Jirka1938

5. 4. 2011 19:04
Velmi dobre jste to vyjadril

0 0
možnosti
JP

johnpeters

5. 4. 2011 18:36
Zdá se Vám to s tím

Koženým,kuponovou privatizací,neznalostí špinavých peněz a na rok zhasnutí ,na jednoho ministra financí málo?!Tak já Vám ještě něco přidám!Zvolení do funkce prezidenta s pomocí komunistů,aféry s letuškami,vazby na kmotry,a jeho všeználkovství,a v neposlední řadě nemorální  chování v osobním životě,klamání manželky,to je opravdu příkladný vzor pro občany ČR!Kdyby si to dovolil člověk formátu takového Karla Čapka,jsem ochotný přimhouřit oko.Ale u kdysi bankovního úředníka pochybné pověsti a původu...?!:-/P.S.Ale člověk formátu K.Čapka by si to prostě nedovolil.To je ten rozdíl!Chápete,pane??!!

0 0
možnosti
S

snaduzdost

5. 4. 2011 18:33
Jestli jsem na něco zapomněl, dopište si to, prosím.

Napsal jste kulantně. Ať to dopíše  Victorín! Ten se vyzná v pomluvách, drbech a v šíření blbý nálady. 

0 0
možnosti
H

hromobiti03

5. 4. 2011 18:28
Sakra dobře napsáno!

Jen dodám, že pozitivní na té věci je to, že většina národa dokáže přemýšlet R^

0 0
možnosti