Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

13. 2. 2012 1:26
tak to si nejsem jistej

Za prvé, s kupodivem, většina i těch milionářů úvěry i hypotéky mají  Aby mohli rozjet podnikání, nakoupit stroje, materiál, najmout lidi, ,atd..tak se museli zadlužit až po uši , a většinou dát jako záruku bance svoje domy..Ergo, ten kdo vypadá opticky jako milionář  je většinou finančně v mínusu taky pár milionů a solí bance jak mourovatej.

Za druhé, mám dojem, že ty  firemní oblečení (pro majitele firmy), jako že i jídla na večírcích a podobně nejsou dánově odečitatelné položky. Tedy - účetně ano, čili dá si je jako náklady do účetnictví, aby mu vyšel zisk z podnikání (což mu pak kontroluje třeba nějaký auditor .), ale do jako daňově odečitatelné nejsou..(Mimochodem i kdyby byly - uvědomme si,že se výdaje neodečítají z daní, ale pouze zmenšují daňový základ, ze kterého se vypočítá procento daně. Takže -dejme tomu, že za to oblečení a rauty utratí 100 000. Pokud platí dejme tomu 20% daň ze zisku z podnikání, tak si z těch 100 000 odepíše právě a jen těch 20 000Kč.

1 0
možnosti
PH

pethal

13. 2. 2012 0:45
Nejsem milionar

nejsem milionar, ani neberu socialni davky. Na rozdil od vas si milionaru vazim. Pocet duchodcu a deti, kteri dane neplati je cca 3,5 mil. 20% populace pobira davky. Ti dane neplati. Dalsi cast ma obyvatel ma takovou mzdu, ze plati jen nemocenskou a dane zadne nebo zanedbatelne.Mala cast obyvatel pak ze svych dani zaplati svoji cast statnich nakladu (ucitele, policie, urednici, EU, ..) A velice mala cast obyvatel pak zaplati nejen  svuj dil nakladu, ale jeste plati duchodce jako jste vy. Sice mene nez v Recku,ale natazenych rukou je prilis mnoho. Kdyz neco od nekoho dostanu, je slusnost podekovat. V tomhle pripade se to ale nenosi. Proto bych ja chtel podekovat tem bohatym, kteri vydrzeli nehorazne dane CSSD, ocernovani, opovrzeni, urazky a neodesli do danovych raju nebo do zemi, kde si platce dani vazi. Vydrzte prosim v teto zemi. Jsme prolezli komunizmem a socializmem, ale snad se to zlepsi a zavist nebude jediny pocit tohoto naroda. Prosim zustante tady, at ma i pan Pazderka co jist

3 0
možnosti
PN

pavel.n

13. 2. 2012 5:16
Re: Nejsem milionar

Ach jo  - to je výplod !!!

Znám osobně několik milionářů , co si poctivě vydělali , ale všichni známe Dalíky , Pitry ........ co rozkradli tuhle zem - nejbohatší lidi v téhle zemi rozkradli na co přišli ( Pandury , Open card , Promopro , Gripeny , MUS .........) - tohle je podle vás prolezlé komunismem ??? - chcete mi říct , že Dalík je komouš ???

Chcete mi nalhat , že MUS je v pořádku , že Bakala je borec co dře jak soumar , že Babiš je poctivej chlap ????????

Jestli jo , tak vaše probuzení bude hodně bolet !!!!

4 0
možnosti
BR

Stobka

13. 2. 2012 0:04
dobré

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik