Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SA

Saltos Alim

14. 4. 2011 17:17
Raději hned

Současný stav je vyrážení klínu klínem, pouze provizorní a přechoná řešení, snaha udržet se. Lépe vzhledem k vyzrálosti a stupni problémů a sporů bude jen zdánlivě, zakrátko vše vybuchne znovu a vyústí do předčasných voleb. Přitom nelze v poslední době přehlédnout trendy volit nově, intenzivněji kroužkovat, a zejména volit neparlamentnmí partaje -  tedy markantní posun v přístupu voličů  znechucených dosavadním vývojem. Z tohoto hlediska čím dříve nové předčasné volby budou, tím lépe. Že to bude drahé - no záleží na tom kolik stát do toho ze zvyku marnotratně nasype, které partaje se zase vytáhnou aby paradoxně přesvědčily voliče, že jsou zralé k propadu také pro tento styl  vyhazování peněz  za nesmyslné poutače a podobně. Lidé zase nejsou tak úplně nepoučitelní.  8-o

0 0
možnosti
HM

ladhela

14. 4. 2011 17:28
Re: Raději hned

já nemám chuť každý půl rok chodit volit Rv

0 0
možnosti
J

jarno3

14. 4. 2011 16:21
Podle vašeho náhledu , pane blogere

by nemusely být už nikdy  volby žádné, protože se tam stejně nacpou lidi takového ražení jako ti, co jsou tam dneska. I když je současná společnost prolezlá korupcí a dokonce na korupci i funguje, přesto si myslím, že předčasné volby jsou jedinou možností, jak současnou situaci vyřešit. Chci věřit, že v pětimilionovém národě se dokáže najít víc než oněch biblických deset spravedlivých. Pouze jim musí být umožněn  rovný vstup  do politické soutěže. Ty podmínky však narozdíl od bible neustanoví bůh, ale musí to být  pouze lidé této země. Dokud k tomu nedojde, dokud nedojde k omezení  současných prebend politiků, jejich neodvolatelnosti, nepostižitelnosti za svá rozhodnutí, pak se tohle stádo vepřů bude u svých korýtek držet stále. A budou mlaskat čím dál víc.

0 0
možnosti
TK

Rosna.Rosnicka

14. 4. 2011 15:52
.

.

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik