Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

pep19

1. 4. 2011 15:47
Máte pravdu!

Ale jistě, přesně tak to je, máte pravdu , oba dva! Chytrák  i Noční můra.

Samozřejmě si jde panstvo po  krku!

V rámci těchhle pranic, všichni proti všem -- 200 poslanců + senát + vláda + partaje, je tahle pranice Kalousek /Vondra , momentálně!!, ta zajímavější, Aspoň pro mne.Čímpak asi šlápl Vondra Kalouskovi na to kuří oko? Tím, že vyhodil Bartáka? Ten měl přece pod sebou celou bandu oficírů a ti tam sedí dál.

A jenom kvůli Bartákovi vyjel Kalousek na Vondru jako krysa z  díry?

Vondra v pletichaření sice nesahá Kalouskovi ani po kolena, i když taky lže docela schopně, ale nevěřím, že je takový kuba, aby vyjel na staré herce proti  starému harcovníkovi, jakým je K.. A proto si myslím, že má v trezoru něco, co je K. sakra nebezpečné. A  to není až tak nepravděpodobná představa. Když nenašel nic na MO, třeba mu něco dodali kamarádíčkové z USA, byl tam pár let jejich věrným poskokem, že ano? Asi tak. Přeju hezké odpoledne.

0 0
možnosti
JP

Chytrakz hospody

31. 3. 2011 13:50
Péťo, Péťo

nebuď najivní. Tady je jen boj dvou lobbistů. Vondra vyhodil Bartáka, aby mohl brát vojenský předražený a zbytečný materiál od svých chlebodárců. Tvařil se při tom  jak křišťálový Standa, jenomže zapomněl, že šlápl na kuří oko Kalouskovi. Ten vzal Bartáka pod svá ochranná křídla a na něj výtahnul "hnůj", aby prokázal, že ten křišťálově čistý Sášenka bere taky a ne málo. Chce to klid, všichni se očistí nebo se to zahraje do autu. Jak se říká, kapři si rybník nevypusti a daňový  poplatník to zaplatí

0 0
možnosti
NMP

nocni mura pravdolasky

31. 3. 2011 6:37
Nejde jen o Vondru

Mne rozkrádání a korupce sedí na vsechny nase politiky bez ohledu na stranu.Vetsina z nich patri za mrize. Vetsina z nich krade jak straky a najde-li se tam nedopatrenim nekdo, kdo jeste nic neukradl, urcite o zlodejine vi.

Navic disident nemusi byt disident..A ani vetsina z nich ve skutecnosti nebyla..

Bylo by dobre si uvedomit, ze velka cast disidentu byla z rad komunistu, kteri jednoduse prohrali v boji o moc..Nedavno takovy disident zemrel, pricemz to byl po cely zivot komanc jak remen a take se podle toho choval.

Taktez nelze pominout fakt, ze temer vsechny disidenty mela KSC - STB pod palcem a velkou cast z nich primo nasadila..

Takovy komediant, zazrany komunista a STBbaky nasazeny disident Havel je toho klasickym prikladem..

0 0
možnosti
B

Belisana

31. 3. 2011 0:56
to je rozhodne

zajimavy pohled :)

0 0
možnosti