Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

pavsson

15. 3. 2012 15:08
Projekty

Ta celková částka dotací je číslo vycucané z prstu a jediný jeho smysl je, vytáhnout ho vždy, když je třeba zbičovat vládu. Jakoukoli, nemluvím o této konkrétní. Je to hypotetická suma, kterou bychom mohli čerpat, kdybychom na to měli projekty a peníze na kofinancování. Ale především ty projekty. Problém je v tom, že firmy ani obce o některé tituly nemají zájem a to z toho důvodu, že se oprávněně bojí, že by jim to mohlo zlomit vaz. Firmy se například při čerpání některých dotací musí zavázat, že zvýší počet zaměstnanců a tento vyšší počet budou po určitou dobu držet, bez ohledu na vývoj trhu. Ta představa, že v Bruselu pro nás leží připravené stovky miliard korun na zlatém podnose a jen liknavostí a neschopností vlády, že si o ně neřekneme, je prostě mylná.

0 0
možnosti
JV

georgino

15. 3. 2012 13:18
Zírám

Stát zvýšil DPH, zdražilo se snad všechno, přesto MF růst státního dluhu na 1,5 bilionu Kč. Šílená suma. A kde je ten pokles? Co se to tu hraje za divadlo?

0 0
možnosti
B

brooke

15. 3. 2012 14:57
Re: Zírám

pokles růstu zadlužování

0 0
možnosti
JC

Jarcho

15. 3. 2012 12:58
Jestli okamžitě také přestaneme do Bruselu platit,

tak se to vyrovná.

Ale stejně je to zajímavé: Do Řecka prachy pořád tečou a stále víc, zatímco do Maďarska ne a nám vyhrožují zastavením... Fakt pozoruhodný jev!

Je třeba vystoupit. Z EU. Včera bylo pozdě.

6 0
možnosti
PH

modrénebe

15. 3. 2012 14:22
Re: Jestli okamžitě také přestaneme do Bruselu platit,

co by jste chtěl od unijních soudruhů. Tímto způsobem EU ztrácí další možnosti ve světě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik