Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BN

No, Miloš Zeman prostě kouří všude, dělal to tak vždycky a bude to dělat dál, navíc teď je v pozici že jej kvůli tomu těžko někdo odněkud vykáže. Nemusí se vám to líbit, můžete s tím nesouhlasit a to je asi tak to jediné co s tím naděláte...:-)

1 0
možnosti
FS

"A tak se ptám, jak je možné, že pan Zeman na Hradě kouří?": Autore, a ptal jste se takhle vůči Václavu Havlovi? Nevědomost neomlouvá. Spíš znehodnocuje váš příspěvek, když to nazvu slušně. Jinak ho lze také nazvat, jako že  je projevem vymytého mozku. Zdravim, Nekuřák.

1 0
možnosti
ZS

No a co. Já bych si tam taky zakouřil

1 0
možnosti
JK

J31i58r27k19a 34K30o84c96h

4. 4. 2013 19:26

to musi byt zert, ze jo. ze vy s nama spasujete. Poslanec Kubera bojivnik proti koureni? Nemate to v hlave trosku popletene ? Kubera neni poslanec ale senator, ale o to nejde, ale Kubera je naopak hlavni zastance "svobody kuraku"

2 0
možnosti
ZK

Z37d95e95n74a 41K29o85č61í

4. 4. 2013 18:57

Kouření zkracuje život a snižuje náklady na vyplacené penze. Z tohoto důvodu to Miloši budu tolerovat ;-)

5 3
možnosti

Nepřispějeme mu na pár kartónů? (Bez filtru)

0 0
možnosti
Foto

S tím kouřením máte naprostou pravdu. Leč tento problém je hluboko pod levelem našeho p. prezidenta, znalce všeho. Teď na Slovensku dokonce navrhuje společnou česko-slovenskou hokejovou ligu.

Navrhuji zrušit vládu, ministerstva, kraje , okresy , obce. On to MZ vše zvládne. S popelníčkem a panáčkem.:-)

Ten nám na tom Hradě opravdu chyběl.

6 3
možnosti
Foto

Cigarety nesnáším, Zemana snesu. Jak se tedy vypořádat s Vaším článkem? Ať si prezident kouří v místnosti k tomu určené, ke mně se ten kouř nedostane, je to daleko. Není co řešit.

3 3
možnosti

Vy jste asi v důchodu, že? :-/

4 3
možnosti

Uz davno jsem si rikal jestli jsou to verejne prostory nebo urad. Dopad je v obou pripadech stejny - hulit by se tam nemelo. Ani kdyz je to Zeman - popelnicek by nebyl.

1 3
možnosti
Foto

Jako žertík a popíchnutí celkem dobrý. ;-)

1 2
možnosti

Me to dvakrat srandovni nepripada.

2 3
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik