Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

BRAVO - pane autore, máte karmu .. o tu vám možná ani nejde ...

Velmi dobře jste postihl jeden problém, který byl dosud nepopsán. O paní Peake se mi vůbec mluvit nechce, protože mne přesvědčila o tom, že pod tím nánosem šminek se ukrývá zkřížený had s prostitutkou.

    O panu Babišovi jsem vedl řadu hovorů s přáteli a známými, kteří opakovali to, co slyšeli v TV a četli v novinách. Neměli pro něho dobrého slova ... Já jsem sledoval několikrát jeho řeč a vyčetl jsem z toho v podstatě to, co tady píšete. Nevím, co všechno se stane do roku 2014 - tedy do příštích parlamentních voleb - pokud náhodou tato vláda přežije. Ale budu na tuto alternativu pamatovat. Jsem umírněný pravicový volič, ale autentická pravice tu nevznikla a není celých 23 let.

0 0
možnosti
PV

Babiš je velký podvodník. Kdybyste ho slyšel mluvit o tom, jaké potraviny dává na trh a  proč, musel byste jít blít. Je fakt, že o těch svých svinstvech mluví velmi otevřeně.

1 1
možnosti
PP

To máte pravdu. Ale jestli si prodejní řetězce nadiktují, že pro své zákazníky chtějí párky za 8,90 korun/10 deka, tak holt zákazníci dostanou to, co jim páni z prodejních řetězců objednali. To Babiš jen vyhovuje požadavkům trhu. Já mám z jeho pekárny chleba a stěžovat si nemůžu-teda myslím tím nechci, nemám důvod.

A abych tvrdil, že je podvodník, na to jej málo znám, vy ostatně asi taky..

2 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik