Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

buxus

26. 5. 2011 7:33
Jen malá připomínka

Tvrzení "Vzděláním chemik se vstupem do vysoké politiky zázračně proměnil v odborníka na finance" zas tak moc nesedí, protože zjevně neznáte některé souvislosti. Za prvé - vystudoval jsem VŠCHT v Praze také a ujišťuji vás, že to není škola, kde by rozdávali diplomy zadarmo. A hlavně za druhé, na VŠCHT byla fakulta ekonomiky, kterou Kalousek studoval. Proto také hned po absolvování školy nastoupil na ekonomická, ne technická místa. Tehdy byly ekonomické fakulty i na strojárně a dalších technických oborech a z vlastní zkušenosti vím, že mnoho lidí, kteří je absolvovali, byli dobří ekonomové.

Jestli se jím stal Kalousek, nechci hodnotit. Nechci ani hodnotit jeho činnost jako politika. Ale když už něco píšete, ověřte si aspoň základní věci.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XV

26. 5. 2011 10:14
Re: Jen malá připomínka

To chce klid, ideologii nebo víru fakty neporazíte. S nimi se dá pouze bojovat nebo padnout. :-P

0 0
možnosti
FD

Falešná demokracie

25. 5. 2011 22:58
Komik chemik patří na psychiatrii

Náš komik chemim je typický věřící. Něco jiného káže, něco jiného dělá.             Např.  řeči o nezvyšování daní a růst DPH. Totéž je i v jiných základních oblastech. Např.:

Tradice            - Vláda a TOP tradičně ožebračuje lidi -  po Němcích a    komunistech

Odpovědnost - Vláda  odpovědně vede zem k růstu dluhu a ke Generální stávce

Prosperita      -  Škrtání v rozpočtu a růst DPH jistě povede k prosperitě

Možná, že náš komik prostě trpí schizofrenií nebo pomatením smyslů, případně pokřivením charakteru. Odborníci na psychiatrii by na to jistě přišli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 105
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 944x
Kdo jsem? Dnes už vlastně "nýmand". Dědek nad hrobem, který se i přesto ještě stále zajímá o život kolem sebe. O všecko, počínaje politikou a konče fotografováním.

Seznam rubrik