Diskuse

Jak z toho ven

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^obě strany mají podíl na tom, že vztahy jsou jaké jsou, mateřství je pro každou ženu jistě to nejhezčí ale pokud role matky není doceněna, tak se některé ženy zkrátka obrací k jiným možnostem:-)

0 0
možnosti
DB

Hitler byl muž a co vymyslel on? Chtěl byste to velmi často?

0 0
možnosti
ZZ

o Hitlerovi, stejně jako o ostatních příslušnících mužského pokolení, které zplodil ďábel, je v bibli obecně psáno také, jenomže o ženách explicitně to co jsem napsal, beze vší pochybností, alespoň pro mě měl na ženy dobrý názor W.Churchill

0 0
možnosti
MB

Tvrdím, že přes veškeré pokrouceniny - žijeme v době dobré. Za největší problém ovšem nepovažuji pokles počtu dětí, (viz p. Bartoš) - Problém spatřuji v neexistenci hodnot ! Stalo se pravidlem, že režimy se mění - zboří se to staré, ale nenastolí se to nové ! To biblické "Zlaté tele", se zabydlelo všude ! K tomu další zájem o vývoj českého chovatelství - viz neklesající starosti o "Sousedovu kozu" ! (Jiný číánek o udavačském webu EET). Slogan doby - "Kup si zboží, které nepotřebuješ - za prostředky, které nevlastníš" ! Pokud tak neučiníš - nebudeš šťastným ! Základem tvé spokojenosti - je nic nekonat, ale mít stále připravenou lopatku písku - přisypávej ... Toť, nové učení, s mnoha vyznavači ! ... :-)

1 0
možnosti
ZZ

s autorem souhlasím, v bibli stojí o ženě mmj. že "...bude pod jhem muže svého". Pokud jsme dopustili, že není toto ustanovení Bible naplňováno stávají se z žen nebezpečná stvoření, hlavně pokud se dostanou do funkce ať již volené či jmenované. Tam jsou ihned "postiženy" rozumem a jeden se nestačí divit. Poslední z celé řady je ta paní co vymyslela a je v čele toho úřadu pro cenzuru.

0 0
možnosti
DB

Nějak se to nepovedlo, příspěvek měl být pro vás....tak tedy znovu...Hitler byl muž a co vymyslel on? Chtěl byste to často?

0 0
možnosti
DB

Jedinou výtku mám k tomuto článku. Kdo řekl, že nás musí být neustále více. Vysoký počet lidí měl smysl v dobách, kdy se většina práce dělal rukama. Dnes když většinu práce udělají roboti, není zapotřebí tolika lidí, potažmo dětí. A páry to vědí a mají méně dětí. Krom toho zvažte jak se mění rodičovská investice v čase, tedy v evoluci. Ještě Metternich měl asi 13 dětí, polovina zemřela. Tedy nutnost mít mnoho potomků již neexistuje.

Rodičovská investice se od dob Metternicha s vysokým počtem potomků přesunula z kvantity na kvalitu, tedy rodiče raději investují do menšího počtu potomků ale více investují do toho jednoho potomka.

Strašení vymíráním je blud, kterým nás zásobují naše mainstreamy. A málokdo si všimne, že je to všechno jen humbuk.

Jestliže cca během 30 let bude asi tak 90% práce vykonáno roboty, tak si představte rodinu s 5 potomky, kteří si na trhu práce budu sami sobě konkurovat a stát v cestě. A to nemluvím o vzdělanosti a IQ.

Kdysi dávno vládnoucí třídy potřebovaly, aby jejich poddaní měli mnoho potomků, protože mnoho potomků, znamenalo mnoho rukou na práci, a to vládnoucí třída , králové a šlechtici potřebovali.

DNES JE TO NAOPAK, dnes se vládnoucí třídě bude hodit, když nás bude méně, protože nám nebude muset platit důchody.

Je to celé na dlouhou debatu a dlouhé vysvětlování souvislostí. Jak ekonomických, tak sociálních a psychologických. a to z hlediska evoluce a s výhledem do budoucnosti.

0 0
možnosti
PK

S vlivem robotizace přeháníte. Společnost se bude dále vyvíjet, vzniknou nové potřeby, profese, dnes neznámé. Také se kdysi zdálo, že když stamiliony zmizí ze zemědělství, tak bude obrovská nezaměstnanost. Nestalo se, ale pohyb nezpůsobil takové změny. které vidíme dnes.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
Filosofující dějepravný somelier

Seznam rubrik