Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Nové banky mají menší poplatky nebo žádné. Volovina to neni.

1 0
možnosti
Foto

Navíc ony nové, "moderní" banky sice mají základní účet bez poplatků, ale za vše ostatní mají poplatky větší, než "staré" banky. Ona nastává i pak logická otázka, z čeho ty banky pak žijí, když jsou ve všem tak super.

2 5
možnosti
MS

Jak to víte ? Já u mBank neplatím ani korunu za vedení účtu a mám zdarma také všechny elektronické bezhotovostní platby. Bez poplatků mám také tři výběry měsíčně z libovolného bankomatu což mi bohatě dostačuje, protože většinu nákupů realizuji bezhotovostně platební kartou. Když to shrnu, tak mám zdarma všechny služby, které od banky potřebuji.

1 0
možnosti
JB

J53a74n 36B75u64r84i90a37n

16. 10. 2015 10:11

A nemůže to být tím, že klienti udělali těch bankovních operací prostě víc? Došlo k oživení ekonomiky, tudíž se peníze více hýbou, ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1235x
Bývalá ředitelka komunikace v Komerční bance a v GE Money Bank. Dnes žena, která se po mnoha letech v korporátním prostředí, rozhodla postavit vlastní podnikání. Fascinují mě české ženy, které zvládnou to, co snad nezvládne žádná jiná žena na světě. Jen mám pocit, že to pro ně není tak úplně dobře. A pokouším se to změnit. Kromě toho mě baví pozorovat s odstupem několika let svou někdejší profesi.

Seznam rubrik