Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Banka si za 0,05 procenta peníze půjčí, a následně je za 10% půjčí dál.

Co je ještě horší, ve svých počítačových systémech z každé získané koruny nejprve udělají 3 koruny, a teprve ty následně půjčují dál (a to ani nemluvím o tom, že v USA se ten poměr dostával k hranici 1:30).

Autorka tohoto blogu výše uvedený systém aktívně propagovala a bohatla na něm.

Varování této paní, že malé banky, které využívají bankomaty konkurence, se budou chovat "podivně", je ve světle těchto faktů poněkud úsměvné.

Nažrala jste se dostatečně, už stačilo, běžte.

1 0
možnosti
JO

O čem je váš blog moc nechápu. Banka má žít z toho, že potkává nabídku a poptávku po penězích. To byl dřív hlavní cíl a účel existence banky. Dneska žijí banky z poplatků, ale naštěstí ne všechny. Takže vaše úvodní věta je prostě mimo.

0 0
možnosti
RK

"Bývalá ředitelka komunikace v Komerční bance a v GE Money Bank"   Napsala jste článek. Nevím jak ostatní, ale já vůbec nepochopil o co jde. Jaké poplatky? Proč vydavateli karet tak záleží na tom, kolik má za výběr z bankomatu, když žije z procent od obchodníků? Proč mu záleží na tom, jaký bankomat kdo použije?

0 0
možnosti
JF

J82a69n 96F44r70o57l34í56k

30. 10. 2015 14:16

Lze se jen dohadovat, ale malé banky přimějí cenovou politikou omezit počet výběrů. MBank má nyní tři v měsíci zdarma. Tak bude třeba jeden. A platby kartou naopak banky podporují. Mají z toho profit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1235x
Bývalá ředitelka komunikace v Komerční bance a v GE Money Bank. Dnes žena, která se po mnoha letech v korporátním prostředí, rozhodla postavit vlastní podnikání. Fascinují mě české ženy, které zvládnou to, co snad nezvládne žádná jiná žena na světě. Jen mám pocit, že to pro ně není tak úplně dobře. A pokouším se to změnit. Kromě toho mě baví pozorovat s odstupem několika let svou někdejší profesi.

Seznam rubrik