Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

troublemaker cz

24. 7. 2011 9:17
Nic proti

demonstracím a stávkám, ale účastníci by se neměli chovat jako dobytek RvRvRv.

1 0
možnosti
C

certik_bertik

24. 7. 2011 8:56
a

co s tím? Zřejmě se nedá dělat nic. Prostě šetřit a šetřit

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

24. 7. 2011 8:55
Zajímalo by mne,

zda jste, paní autorko, skutečně obeznámena s návrhem zdravotní reformy pana ministra H., nebo zda jen stejně jako ostatní levicově zaměření politici a odbory křičíte, jak bude všechno špatně a jak vás jako pacienta, dle této reformy, nechají lékaři umírat před branami nemocnic, protože jste se s návrhem buď vůbec neseznámila, nebo ho nepochopila, nebo jen děláte nechápavou. Tvrdíte, že pan ministr je slušný, protože má své jisté a odboráři mohou být sprostí a vulgární, protože své jisté nemají? Málokdo z nás má dnes něco jisté - znamená to podle vaší logiky, že bychom se měli chovat jako hulváti a vstřícnost těch ,co to mají jisté, oplácet tak, že se k nim budeme chovat jako hovada a řvát jim do obličeje urážky?Máte ty hodnoty nějak pokřivené.RvJG

2 0
možnosti
JP

Pouštní ještěrka

24. 7. 2011 11:58
..........................

Nemohu si pomoci, ale vy jste se s mým blogem buď vůbec neseznámila, nebo ho nepochopila, nebo jen děláte nechápavou. Rv

Schvaluji snad někde ve svém blogu vulgaritu, ať se již nachází na kterékoliv straně? ?

1 0
možnosti
PH

petrph

24. 7. 2011 8:29
máte naprostou pravdu...

a může si za to sama vláda. Přidejme prosím dvě slova, tripartita a sociální smír. NA tripartitě se naše demokratické vlády dříve scházely se zástupci odborů (i podnikatelů) a dohadovaly se co je ještě pro lidi sociálně únosné. Protože, přiznejme  si to , stát tu není pro vládu ale vláda pro lidi. Takže by měla vydávat takové zákony aby se lidem dařilo líp nebo aspoň tak stejně jako dosud, nikoliv naopak. Za takový dohodnutý způsob pak odbory slíbily vládě že se lidé nebudou bouřit, ba dokonce že nebudou mít přehnané požadavky třeba na platech. (Dokonce se jim povedlo se ukecat že dostávají část požadované mzdy ve stravenkách).

Jenomže, tahle vláda sociální smír před rokem porušila a a v tripartitě s odbory nejedná. (Přičemž jednáním se rozumí že někdo přijme i argumenty druhé strany, prosím.).Takže odbory už dnes vládě za nic neručí, a naopak vedou své lidi aby si to přišli s vládou vyříkat z očí do očí...Pár vulgárních slov j jen začátek...

1 0
možnosti

Johny_S

24. 7. 2011 3:18
Vulgární jsou pochopitelně ty odbory.

Pokud si ministra pozvou a pak mu nadávají, jak byste to nazvala vy? Co byste vy říkala, kdybych si vás pozval na rozhovor a pak vám celou dobu sprostě nadával? Brala byste to s pochopením? Co se týče toho Pehe - to je zapšklý dědek, kterého štve, že není po jeho, tak spřádá teorie o tom, že je to proto, že média ovládla temná neoliberální uskupení.

3 0
možnosti
PH

petrph

24. 7. 2011 8:18
Re: Vulgární jsou pochopitelně ty odbory.

To si ale položte otázku, proč si odbory na demonstraci pana ministra pozvaly..Samozřejmě proto aby mu vynadaly. Nebo jaký to mělo mát jiný důvod? Měl snad pan ministr představu, že za těch pár minut co s nimi bude diskutovat, tak jim vysvětlí obsah reformy, kterou projednávala vláda několik měsíců? Měly snad odbory představu že za nimi příjde pan ministr a po hodnotné diskuzi příjme jejich argumenty a podle nich tu reformu změní??? To by asi bylo komické a obě strany to věděly.

To že mu přišli vynadat není nic tak překvapivého a ještě to dopadlo v poklidu.Příště si přinesou šutry, vysklí okna v okolí a zdemolují auta co tam stojí. a pozítří si pro pána ministra a celou jeho stafáž příjdou dovnitř...

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

23. 7. 2011 22:57
Článek je stejně kvalitní jako Vaše foto

Obojí lze vylepšit. Mizerné foto vyměnit a hlavně změnit styl psaní.Rv

;-D;-D;-D

1 0
možnosti

blecha v psím kožichu

23. 7. 2011 23:04
Re: Článek je stejně kvalitní jako Vaše foto

Zvytěčný a podpásový diskuzní příspěvek. Někdy se dá i mlčet, nemyslíte?

1 0
možnosti
K

kevinbb

23. 7. 2011 22:25
Souhlas.

Myslim, ze spousty obcanum unika ta podstata, bohuzel. Napsala jste to dobre.

R^

1 0
možnosti
MM

milamac

23. 7. 2011 21:49
Když vám vadějí média

proč se do nich cpete? Vážně si myslíte, že zrovna na idnes ulovíte ještě nějakou panensky politicky nezakotvenou dušičku?

1 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 7. 2011 21:28
No,

ony organizace obou zmíněných ideologií řvaly dávno před tím, než se dostaly k  moci. A k moci se dostaly i díky tomu řevu, kterým přeřvaly vše rozumné.

1 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE