Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

milanalois

19. 8. 2009 0:00
Psát politikům?

To nemá smysl. Odpoví za ně školený imagemaker, odpoví-li vůbec kdo.

Je třeba je nevolit.

Nevolit žádnou z velkých stran. Libovolnou malou, každý podle svého gusta, jen ne ODS, ČSSD a KSČM. Tihle političtí mastodonti  kašlou na nějaké dopisy voličů, hlavně že mají svá křesílka a korýtka a prebendičky jisté. Jediné, co na ně může platit, je totální volební propad.

0 0
možnosti
E

editi

19. 8. 2009 8:04
Re: Psát politikům?

A máš za to, že by se ty malé strany domluvily, když každý z předsedů by chtěl dělat předsedu vlády a nemají ve svém programu společný koncept vládnutí. Apolitická úřednická vláda, která by byla zodpovědná pol. stranám v parlamentu, to je jedinné východisko z marastu, který zde byl zanechán šaškem Havlů a jemu podobných.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
S

st.st

18. 8. 2009 23:54
Mě připadne spíš, že se ODS s ČSSD dohodla

na tomto nepopulárním řešení společně a nechali to na úřednické vládě, kdy se ODS jakoby nešťastně nechala svrhnout. Myslím, že to je celé maškaráda dvou silných  stran, které se chtějí opět vrátit do zaběhnutých kolejí. Obě věděli, že to musí přijít a nechtěli to mít žádná z nich na triku a táhnout to pak za sebou jako kouli. Celé je to maškaráda na voliče. Jinak na důchody zapomeňte. Do deseti let žádné ani nebudou, pokud si na ně nenaspoříte.

úspěšný den

stupka@wall-street.cz

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE