Miroslav Kalousek občany už i bije. Zfackoval mladíka

       Naše zpravodajské servery to berou jen tak s legrací. Vévodí zprávy, jak bude měnit nový ředitel televizi ČT. Jde přitom o zásadní incident. Ministr Kalousek fyzicky napadl člověka.

 

       Nemohu se ubránit dojmu, že naše hlavní zpravodajské servery přinejmenším zaspaly. Už se necháme od ministrů i bít? To mám považovat za normální?

 

 

       I když o někom řeknu, že je zlodějská kurva (obvykle se tak ovšem nevyjadřuji), neznamená to, že je oprávněn mě uhodit. Je to prostě fyzické napadení, které je trestáno zákonem. A mnohem důrazněji, než "urážka na cti".

       Proto prosím mladíka, který byl napaden, aby to laskavě policii ohlásil. Když už měl odvahu říct Kalouskovi do očí, co si většina občanů v tomto státě  myslí, pak nechť dokoná svou práci a napadení ohlásí.

       Kam jsme se, proboha, dostali?

 

       Miroslav Kalousek se následně vyjádřil, že "jeden drzý spratek dostal pár facek. Přesněji - čtyři facky". Dále se nechal slyšet, že "facka je pedagogický instrument."

       Občan je u Kalouska spratek? A jak daleko půjdou ty výchovné metody? Budeme se učit neumdlévat v "pracovních návycích", a necháme se taky fackovat?

 

       Přátelé, tohle je přece obrovský, obrovitánský skandál.

 

Autor: Jana Petrová | středa 21.9.2011 21:47 | karma článku: 37,57 | přečteno: 2869x