Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vlk samotar

14. 8. 2009 15:26
Tvrdá realita?

Myslím, že situaci jste vyjádřila více než trefně. Dá se to nazvat buď tvrdou nebo spíše natvrdlou realitou. Smutné je snad jen to, že valná většina z nás, co byla podobným způsobem libovolným úředníkem či nedej Bože politikem poslána kamsi, již rezignovala a tiše se smířila s faktem, že je to prostě tak. Smutné, leč pravdivé.

0 0
možnosti

Pouštní ještěrka

14. 8. 2009 16:32
Re: Tvrdá realita?

Ano, denně se s tím smiřujeme. Smiřujeme se s drzostí a hloupostí státního aparátu. Chtěla jsem článkem mimo jiné naznačit, že bychom měli vynaložit námahu a nedat se. Alespoň čas od času se postavit té hlouposti na odpor. A může to tady jinak vypadat. Současný stav je zahnívání stojatých vod; nebo - žel - spíše propad do stále hlubšího bahna.

0 0
možnosti

akki

14. 8. 2009 12:58
Přesně jste popsala

situaci!  To už není jen o K.Jacques, ale o našem každodenním životě!  Malý i velký úředníček jedná stejným způsobem. Děkuji za článek.

0 0
možnosti

arahat

14. 8. 2009 10:01
nejlepší je,

že ona vlastně tím, že dokola tvrdila, že biomasa je bioodpad má vlastně pravdu....a když jí kraus řekl, že topí štěpkou (což je mj. ona BIOMASA!), byla vedle....bylo mi jí líto....přitom v podstatě o nic nejde, že?

0 0
možnosti

SID09

14. 8. 2009 10:48
Re: nejlepší je,

No tak politické školení máme za sebou a te´d ještě něco humornějšího, nebo závažnějšího !!;-D

0 0
možnosti

astrudina

14. 8. 2009 9:12
Podke mne si něco vzala?!

Protože ona jinak mele a dokáže moderátora zahtit spoustou žvanění tak, že se ani nedostane ke slovu. Nebo by začala křičet a odvedla by pozornost od problému jako v roce 2006. Tady byla ticho a pořád se tak usmívala, vypadala, jako když si něco dala.

0 0
možnosti

beda venerabilis

14. 8. 2009 10:57
Re: Podke mne si něco vzala?!

Alůe, ale.

Vykecávat se jí Kraus nenechal - on v tomhle oboru opravdu není žádné ořezávátko. A aby tam začala ječet? Tak blbá přece jen není.

0 0
možnosti

petrph

14. 8. 2009 7:59
Možná si spíš položit otázku

K čemu tohle talkshow slouží. Že by na něj zírali diváci, lační hlubokých vědeckých informací? Takže by u nich paní Jacques vyhrála, pokud by se postavila do pozoru, a odrecitovala přesnou definici biomasy, její různé druhy, způsoby zpracování, pro větší názornost přidala pár chemických vzorců a schematických nákresů? To už by asi většina lidí přepla na Novu.

Lidé se chtějí při tomhle talkshow především zasmát, moderátor se snaží dostat se pod kůži svého hosta, vynutit jeho přirozenou reakci na neočekávané podněty . Spoustě moudrých lidí se to povede, a odpálí smeč vtipnou (a někdy i fundovanou) odpovědí.. A občas někdo zpanikaří, že si nevzpomene ani jak se jmenuje...

Stanou se horší věci. Například, že televize tento, spíše úsměvný lapsus z politických důvodů odmítá reprízovat...

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2945x
Definovat člověka je stejně nemožné, jako definovat Boha.
..
Ale pro úplnost: jsem ekolog. V tomto povolání a na této planetě se dá myslet pozitivně jen dosti těžko. Dle možností se ale budu snažit.
.
Stav sluneční aktivity a geomagnetického pole Země:
.

Slunce: Geomagnetické pole:


Zdroj NOAA


Podrobné a nejnovější údaje o zemětřesení
ZDE