Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela hezké pohádky. Dal jste si s nimi práci R^. Jenže liberální kapitalismus nemůže fungovat ani na tom ostrově s pouhými deseti lidmi, natož v našich početných společenstvech. Vždy se najdou tací, kteří budou podvádět a budou se chtít mít dobře na úkor jiných. Ten policajt se pravděpodobně nechá zkorumpovat, popřípadě bude zavražděn. Společnost ovládnou pochybné zábavy, drogy, chlast, prostituce. Aby společnost na ostrově mohla přežít, bude ji muset aspoň na nějaký čas ovládnout někdo jiný než liberál. Anebo zanikne.

1 0
možnosti

Liberální kapitalismus prostě nemůže fungovat?! Aha... :-/ Prostě nemůže...

0 0
možnosti
Foto

Dost dobrej prgram. K jeho prosazení stačí založit politickou stranu, pekař vloží kapitál na předvolební kampanˇ,sestaví po vyhraných volbách vládu, prosaděj se změny zákonů, vláda to bude realizovat, ministersrva to rozpracují, expertní skupiny....Aha...Perpertum mobile v praxi se zaseklo. Ale pohádka-ŠPICA.

Pane Bože, Ty to vidíš, s tímdle materiálem. ProminˇAndersene, já ti dodal kvalitní, ale kdo to zk...il, to soudruh čert ví, že ;-(8-o;-€;-O:-P;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 612x
Update: Cyklista, procitající objektivista.
Narodil jsem se abych žil jako myslící člověk.
Co je neměnné, není živé.
Původní, již neplatný text: Cyklista, libertarián, křesťan a ateista. Narodil jsem se, i když jsem věděl, že na konci mě čeká smrt; život je kompromis.

Seznam rubrik

Oblíbené články