Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J25a83r33a 82R17a92n41k

2. 12. 2015 6:28

Skoda....asi se Vam karmy zachtelo, tak si tom uzijteRv

0 0
možnosti

Stačí si přečíst, co o sobě píše tento bývalý soudruh učitel, co hrdinně v 80.letech nešel do průvodu na 1.máje. No to musel bejt tedy hrdina. Já jsem jako žák ZDŠ a následně student gymnázia v 70. a 80.letech také do prvomájového průvodu nikdy nemusel. Asi jsme na naší základce a gymnásiu měli samé učitele-disidenty.;-D

A teď ke skupině Ortel: jejich píseň si přivlastnila jako hymnu Dělnická strana, a o víkendu se doc.Konvička přiznal, že i jeho BPI uvažuje o převzetí jedné jejich písně jako hymny. Zvlástní shoda názorů, že?

Kapela Ortel se umístila ve Slavíkovi na 2.místě, což je ostuda pro české posluchače muziky. Nic víc nic méně. Jednomu poslanci se tohle nelíbí. No a co? Znám jiné poslance, které miluje tento učitel-disident, co chtěli zakazovat vystoupení komunistických poslanců v TV a na Semelovu dokonce podávali trestní oznámení za její výroky ohledně schvalování bolševického teroru. To bylo o.k., ale když někomu vadí chování a výroky Ortelu nebo Konvičky, tak je najednou ohrožena naše svoboda vyjadřování.

0 0
možnosti
MD

Zajimave nasazeni a smerovani sil.

1 0
možnosti
TN

Nejsme už tak trochu hysteričtí?

Máme 200 poslanců ve sněmovně a 81 senátorů. Jeden z nich podal stížnost, navíc poslanec ze strany, která tak nějak z principu má potřebu zasahovat, ovlivňovat, kontrolovat, přerozdělovat.

Slyšel jste třeba Horáčka? http://video.aktualne.cz/dvtv/horacek-pisne-ortelu-jsou-na-hranici-parodie-jde-ale-o-svobo/r~a7a56264975411e58dc0002590604f2e/

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že děláte to, co je v současnosti tak populární - spojujete nespojitelné.

Landova činnost a vystupování se leckomu docela logicky nemusí líbit, ale nikdo ho nezakazuje ani neomezuje. Řezníka vyloučili ze soutěže kvůli slovníku a obskurnosti textů. A Ortel, který jsem vůbec neznal a  v posledních dnech jsem přelouskal historii jeho činnosti a texty je neonacistická skupina. Jestli o tom pochybujete, udělejte  to co já.   Ty odmítavé reakce by neměly vést zakázání Ortelu, ale k tomu, aby si alespoň někdo chytil za nos, koho že to vlastně podporuje.  Jedna věc je vyjadřovat obavy a nesouhlas a druhá je vykřikovat Heil Hitler a označovat za vrahy příslušníky nějakého etnika  nebo náboženství.

2 0
možnosti
ZJ

.... jasněR^!! Karma

0 0
možnosti
TN

... ale knížka už byla dávno napsána.

0 0
možnosti
TN

... ale u nás ji četl zanedbatelný počet lidí.

(Obojí reakce na Martina Brauna.)

0 0
možnosti
LS

Karma. Máte naprostou pravdu.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že tuto píseň zpíval Orlík někdy v roce 1990 a to ještě Pán prstenů nebyl natočen, tak asi nemáte pravdu. Navíc, jestli se nepletu, jedná se o coververzi skladby White rider od kapely Screwdriver.

1 0
možnosti
TN

"... v čistý zemi chtěl by žít ..."

Gandalf ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 474x
Zběhlý učitelský mládenec, který v mírných osmdesátých letech podvakráte odmítl vykročit se svou třídou do prvomájového průvodu ...

Korozní inženýr.

Ušlechtilý špinavec.

Seznam rubrik