Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Nikde a nikdy jsem netvrdil, že knížete miluji nebo obdivuji.

Nicméně, některé jeho skutky či běžná činnost jsou celkem zajímavé. Např. před dvaceti lety, když se kdejaký zbohatlík předváděl v největším Mercedesu S Klasse (nebo alespoň v Audi A8), kníže jako soukromé vozidlo používal Suzuki Swift (nepotřeboval se předvádět).

Jediná věc, kterou máme téměř společnou, je tesák s šedesáticentimetrovou damascénskou čepelí, kterou vykoval stejný mistr. Tesáky jsou dílem pana Maďariče, můj je bez ozdob, zlacení ap., knížecí je patřičně honosnější a byl mu jeho spolupracovníky věnován k šedesátinám.

0 0
možnosti
PBR

Tak to je pěkná zásluha o republiku, že jezdil Swiftem, to se musí nechat pane Nevěčný R^

A k Vašemu článku asi tolik, víte, já nehodnotil rod Schwarzenbergů, ale jednoho jejich člena. A ty metály a ocenění? Bože, a komu myslíte, že jinému by je měli lidé z těchto kruhů přiřknout? Ta samá společnost, která rozhoduje o tom co je záslužné a správné, nedávno navrhovala na spousty ocenění děvčata, co si rvaly v obchodě slepičku tam odkud normálně vylézají miminka. Chápu, že jste v tom určitě také našel formu protestu proti Putinovi, ale přiznám se, že mně osobně smysl toho protestu i doposud uniká.. Takže pokud se udělují ceny za takovéto aktivity, pak není divu, že se dostalo i na vídeňského kavárníka...

Hezký den ;-)

0 3
možnosti
JR

J90a96r98a 11R57a93n90k

1. 11. 2015 21:34

Hezky blog, dobre napsane, ten pan mi necim pripomina "Zvonika od matky Bozi", najednou vyskoci jako rarasek, zajima se velice o zlociny v USA a resi zde kazdy jeden, moje babicka vzdy rikavala, ze zle a nehezke lidi Pan Buh postrestal, tak nevim, co je na tom pravdy....

3 1
možnosti
JC

Tak to abyste se bála každý den. Toho božího potrestání ...

2 2
možnosti
JL

Já knížeti rozumím, ale myslím, že to bylo od něj politicky velmi hloupé  - nicméně v jeho věku a přitom, že odchází z politiky (očekávám), už mu to může být jedno.

0 0
možnosti
PN

Omlouvám se jak ctěným čtenářům, tak knížeti. Opravdu jsem v jeho jméně několikrát (ne vždy) použil m namísto n (nejednalo se o neznalost, ale pouhý překlep). Budiž mi omluvou, že jsem článek dopsal v šest hodin ráno, po celonoční tvůrčí a odborné práci, kdy se mi oči již klížily a řádně jsem si text nepřečetl a nezkontroloval.

K údajně vulgární mluvě, ať již knížete nebo prezidenta, jsem se nevyjadřoval.

Překlepy jsem odstranil (doufám, že všechny).

1 0
možnosti
LS

Nevím, co by na to řekla ta Vaše knížecí velikost, ale to jeho jméno máte i po opravě stále špatně Rv. Když už někoho tolik milujete a obdivujete, tak se alespoň naučte, jak se jmenuje ;-D.

2 0
možnosti
AS

A19d71a27m 81S45t56a55v58a

1. 11. 2015 16:08

Autore, taky si vážím Schwarzenbergovy podpory literatuře československého disentu. Dostal už za to patřičný metál - ano, komu čest, tomu čest. Neopravňuje to však nikoho, aby se vyjadřoval neuvážlivě opovržlivě o svých politických oponentech, jak právě Schwarzenberg to provádí, nehledě na jeho vulgární mluvu, kdy již minulý víkend byl i Moravec nucen ho napomenout, aby v ČT o lidech nepoužíval výraz "holé prdele". Začal si s těmi sprosťárnami on, a bylo dobře;  a když v tom prezident Zeman pokračoval, bylo zle. Za tuto nehoráznou licoměrnost a dvojakost českých médií, na níž i on má svůj lví podíl,  je Schwarzenberg kritizován. Pochopte to!!!

7 3
možnosti
JL

Měl byste si ten článek přečíst ještě jednou.

3 0
možnosti
LS

Vždyť ani nevíte, jak se ten Váš kníže velikán správně jmenujeRv.

5 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste doplnit aktivity p.knížete v souladu se střetem zájmů. Jako kancéř prezidenta Havla se podílel na privatizaci n.p. Becherovka.

7 9
možnosti
Foto

Díky za blog. KARMA.

Reichl pokládá zlé otázky a káže nepravdu, ale diskuzi zbaběle neotevře, protože se bojí reakcí.

Zbabělec a srab..

11 9
možnosti
PBR

Tak pokud takto o mne píše Macháček, pak je to něco jako ocenění, že to co dělám, dobře dělám.. A jak jsem psal již níže Kadlikovi, chcete mi snad upírat má práva, že mne za to, když jich využiji, nazýváte zbabělcem a srabem? To je tedy ta demokracie dle Macháčka? ;-)

0 2
možnosti
JL
PK

Když už se tady bijete za tento šlechtický rod tak byste ho mohl psát alespoň správně ... připadáte mi jako předškolní děti kteří říkají šumka místo šunka ... nebo jako jedna myslitelka od nás která říká češněk, káeščé, framykolín a pumoranč ... :-/

7 5
možnosti
VK

Tak, a co máte k obsahu?

7 7
možnosti
  • Počet článků 235
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 474x
Zběhlý učitelský mládenec, který v mírných osmdesátých letech podvakráte odmítl vykročit se svou třídou do prvomájového průvodu ...

Korozní inženýr.

Ušlechtilý špinavec.

Seznam rubrik