Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jediné, co musím ve Vašem článku pochválit, že jste se konečně naučil psát správně jméno Schwarzenberg.R^

1 0
možnosti
PK

bože bože ... to snad ani není možný že tohle myslíte vážně ...

můj předek byl v šestnáctým století třeba přes den vynikající koželuh a po nocích nedostižný zloděj ... podle vás z toho plyne že já přes den vydělávám kůže a po nocích kradu ??

2 0
možnosti
SB

Dovolte mi žert, který nemyslím ani trochu vážně:

Tím vyděláváním kůží přes den bych si u Vás nebyl jistý.

0 0
možnosti
LS

Ta první věta je perfektní, hodně jste mě pobavil. Myslím si, že kníže není v tomto směru vyšlechtěný, ale že je trochu přešlechtěný.

1 0
možnosti
JC

Trochu ... trochu ... trochu moc;-)

0 0
možnosti

To je všechno moc hezké... Ale jde spíš o to, jak se knížepán jeví a chová teď. Co takhle si připomenout slova básníkova:

„Jest sláva otců krásný šperk pro syny, kdo však chceš ctěn být, dobuď cti si sám“????

3 0
možnosti
Foto

Pánové Adolf S. a Ferdinand Vilém S. si nejezdili pro rozumy do Bilderbergu. V to bych viděl zásadní argument proti Vašemu článku.

2 0
možnosti
SB

Tam, kde Vy vidíte historický rozpor, že by potomek rodu, kerý dříve bránil Evropu před islámem, ji najednou islámu otevíral, já nevidím žádnou souvislost. Často vidíme případy, kdy potomek jedná zcela jinak než jeho předkové.

A pokud bychom přesto nějakou souvislost hledali, mohli bychom ji i tak najít. Prostě jeho předkové i on jednali shodně podle slovního spojení "kam vítr, tam plášť".

Tehdejší oficiálním mocenské kruhy podporovaly boj proti islámu, a tak se Schwarzenbergové zapojili. Dnešní politika EU a německé vlády je zatím stále ještě proislámská, a tak i nyní se Schearzenberg zapojuje.

4 0
možnosti